PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشابه این قالب

jomlearn
03-11-2015, 03:37 PM
سلام خدمت اساتید گرامی

دوستان یه لینک قرار میدم که یه قابل شبیه به این نیاز دارم

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اگر بهتر از اینم معرفی کنید که چه بهتر :wink:

راستش چند وقت پیش یه سایت از این سایتهای ایرانی خریداری کردم که فارسی سازی شده یه قالب از شرکت zoo بود ، بعد از کلی کارکردن روش براش یه مشکل پیش اومد که باید آپدیت میشود و چون قالب تقلبی بود و از این جور داستانا کل زحمات مارو به باد داد

اگر میشه یه قالب معرفی کنید که بشه آپدیتشم کرد

سپاس فراوان

توضیح اینکه برای یه شرکت حسابداری و حسابرسی نیاز داریم

najafi
03-13-2015, 09:14 PM
این قالب که چیزی نداره!
با هر قالبی که انتخاب کنید میشه مثل این رو دراورد
اگر از فریم ورک گنتری یا هلیکس باشه، به راحتی میتونید همین موقعیت ها رو ایجاد کنید

wesign.info
03-14-2015, 11:16 AM
سلام خدمت اساتید گرامی

دوستان یه لینک قرار میدم که یه قابل شبیه به این نیاز دارم

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اگر بهتر از اینم معرفی کنید که چه بهتر :wink:

راستش چند وقت پیش یه سایت از این سایتهای ایرانی خریداری کردم که فارسی سازی شده یه قالب از شرکت zoo بود ، بعد از کلی کارکردن روش براش یه مشکل پیش اومد که باید آپدیت میشود و چون قالب تقلبی بود و از این جور داستانا کل زحمات مارو به باد داد

اگر میشه یه قالب معرفی کنید که بشه آپدیتشم کرد

سپاس فراوان

توضیح اینکه برای یه شرکت حسابداری و حسابرسی نیاز داریم
با سلام
این قالب ها معمولا در صورتی که بخواهید آپدیت مستقیم بشه باید هزینه اصلی قالب رو بپردازید.
در صورتی که قالب خاصی رو مد نظر دارید به من پ.خ کنید تا با پشتیبانی کامل راهنماییتون کنیم
موفق باشید