PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی قرار دادن بنر

amirali2
03-15-2015, 09:04 PM
با سلام و عرض ادب دوستان من به تازگی کار با جوملا رو شروع کردم چند تا سوال داشتم :

۱- چطور میتوانم بنر متحرک در سایت قرار بدهم ؟

۲- از تب منو یک سری مجموعه و زیر مجموعه درست کردم زمانی که روی یکی از مجموعه ها یا زیر مجموعه ها کلیک میکنم به یک صفحه ی دیگه وارد میشم چطور میتونم لینک دلخواه بزارم که بعد از کلیک کردن مستقیم به اون مسیر انتقال پیدا کند ؟

۳- طریقه تغییر سایز بنر در سایت و تغییر مکان ؟

در صورت امکان اموزش بصورت تصویری باشه ممنون میشم.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

najafi
03-16-2015, 12:53 AM
۲- از تب منو یک سری مجموعه و زیر مجموعه درست کردم زمانی که روی یکی از مجموعه ها یا زیر مجموعه ها کلیک میکنم به یک صفحه ی دیگه وارد میشم چطور میتونم لینک دلخواه بزارم که بعد از کلیک کردن مستقیم به اون مسیر انتقال پیدا کند ؟

با سلام
نوع ایتم منو را ادرس خارجی قرار بدین
توضیحات بیشتر را در دانشنامه جوملا > انواع منو ها ، مطالعه کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %88_%D9%88%DB%8C%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4_%D8%A7%D9 %86%D9%88%D8%A7%D8%B9_%D9%85%D9%86%D9%88_%D8%AF%D8 %B1_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_2.5

najafi
03-16-2015, 01:04 AM
۱- چطور میتوانم بنر متحرک در سایت قرار بدهم ؟

میتونید در یک ماژول html سفارشی منتشر کنید

amirali2
03-16-2015, 08:49 AM
میتونید در یک ماژول html سفارشی منتشر کنید

html سفارشی انتخاب میکنم اما بنر که انتخاب میکنم نمایش داده نمیشه و نمیدونم دقیقا کجای سایت میره

amirali2
03-16-2015, 10:44 AM
دوستان بنر تونستم قرار بدم اما ۲ تا مشکل دارم

۱- چطور میتونم لینک سایت مورد نظر بزارم توی بنر ؟
۲- تغییر مکان بنر ؟

ممنونم

iranhfcff
03-16-2015, 12:07 PM
سلام برای بنر میتونید یک html سفارشی انتخاب کنید و بنر رو روی هاست آپلود کنید و کد مورد نظر رو درون html پیاده کنید.

برای لینک دهی هم میتونید از ادیتور jce استفاده کنید

amirali2
03-16-2015, 12:12 PM
سلام برای بنر میتونید یک html سفارشی انتخاب کنید و بنر رو روی هاست آپلود کنید و کد مورد نظر رو درون html پیاده کنید.

برای لینک دهی هم میتونید از ادیتور jce استفاده کنید

ممنونم مشکل لینک و قرار دادن بنر حل شد اما چطور میتونم به مکان دلخواه انتقالش بدم ؟ پوزیشنهایی که هست انتخاب میکنم جاهای مختلفی قرار میگیره راهی داره که بتونم بصورت دستی هر جا خواستم قرارش بدم ؟ ممنون

amirali2
03-16-2015, 01:19 PM
غذر خواهی میکنم زیاد سوال میپرسم یک سری بنر الان توی سایت هستش چطور میتونم مسیر اون بنرهارو پیدا کنم و تغییر بدم ؟ یا بنری دیگه جایگزین کنم ممنونم

najafi
03-16-2015, 01:37 PM
غذر خواهی میکنم زیاد سوال میپرسم یک سری بنر الان توی سایت هستش چطور میتونم مسیر اون بنرهارو پیدا کنم و تغییر بدم ؟ یا بنری دیگه جایگزین کنم ممنونم

با اضافه کردن tp=1? به ادرس سایت موقیت های قالب رو مشاهده کنید

mohammad2232
03-18-2015, 05:30 PM
سلام دوست عزیز

ممنونم مشکل لینک و قرار دادن بنر حل شد اما چطور میتونم به مکان دلخواه انتقالش بدم ؟ پوزیشنهایی که هست انتخاب میکنم جاهای مختلفی قرار میگیره راهی داره که بتونم بصورت دستی هر جا خواستم قرارش بدم ؟ ممنون
طبق کدی که دوستمون گفتند میتونید موقعیت های قالبتون رو ببینید و html سفارشی رو در هر موقعیتی که در قالب وجود دارد منتشر کنید برای ایجاد موقعیت جدید باید کد نویسی بلد باشید

اگر منظورتون بنر های پیش فرض جوملا فارسی هست فکر میکنم باید این بنر ها در قسمت تبلیغات باشند
موفق باشید

amirali2
03-19-2015, 11:36 AM
سلام دوست عزیز

طبق کدی که دوستمون گفتند میتونید موقعیت های قالبتون رو ببینید و html سفارشی رو در هر موقعیتی که در قالب وجود دارد منتشر کنید برای ایجاد موقعیت جدید باید کد نویسی بلد باشید

اگر منظورتون بنر های پیش فرض جوملا فارسی هست فکر میکنم باید این بنر ها در قسمت تبلیغات باشند
موفق باشید

ممنونم ممکنه توضیحی در رابطه با کد نویسی بدید ؟ از کجا میتونم کدهارو تهیه کنم ؟

najafi
03-19-2015, 11:01 PM
ممنونم ممکنه توضیحی در رابطه با کد نویسی بدید ؟ از کجا میتونم کدهارو تهیه کنم ؟

منظورشون از کد، اضافه کردین این عبارت به ادرس سایت بود : tp=1?

mersad
03-23-2015, 02:11 PM
دروود

کامپوننت تبلیغات (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 86%D9%86%D8%AA_%D8%AA%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%BA%D8%A 7%D8%AA)

موقعیت ماژول‌ها (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> AA_%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D 8%A7)

این اموزش ها رو مطالعه کنید

در پناه ایزد