PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغيير مكان last news به كنار News Box

proclick
04-21-2007, 06:16 PM
باز هم من ! :D ببينيد من ميخوام جعبه آخرين اخبار را به كنار جعبه اخبار اصلي منتقل كنم ، يعني طرف چپ جعبه اخبار . البته بعد از اين جابجايي اندازه هر دو اين جعبه ها متناسب با صفحه به صورت مساوي تقسيم شه و به ساختار قالب آسيب نرسونه . اين هم لينك صفحه مورد نظر من &gt;&gt; <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

radmehr
04-21-2007, 06:23 PM
یک موقعیت کنار user2 توی قالب ایجاد کنید و ماژول مزیوطه رو توش اجرا کنید

ضمنا شما که زیر سایت مینویسی: طراحی و برنامه نویسی توسط کلیک
دیگه فکر کنم خودتون که برنامه نویسیشو انجام دادید باید بدونید همه چیزش رو !!!

proclick
04-21-2007, 08:20 PM

ضمنا شما که زیر سایت مینویسی: طراحی و برنامه نویسی توسط کلیک
دیگه فکر کنم خودتون که برنامه نویسیشو انجام دادید باید بدونید همه چیزش رو !!!

دوست من شرمنده از اينكه كپي رايت ناراحتت كرد . ولي اين ها فقط جنبه امتحان دارند و نسخه اصلي نيستن . ميبيني كه چند روزه همه رو درگير سوالات خودم كردم ::)
ببين بيشتر توضيح بده ... من متوجه نشدم .

radmehr
04-21-2007, 10:17 PM

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

alireza_farshid
04-21-2007, 11:14 PM
دوست عزیز
من با توجه به لینکی که جناب رادمهر داده بودند فکر میکنم شما یک تم آماده رو ادیت کردید برای همین توضیحات ایشون رو کامل تر میکنم
شما باید در تم سایت کنار همون بلاک که مد نظرتونه یک سل درست کنید و داخلش این کد رو قرار بدید تا بلاکی با نام user3 ایجاد بشه و اونو برای ماژول مربوطه آدرس دهی کنید
&lt;?php mosLoadModules ( &#039;user3&#039; ); ?&gt;

proclick
04-22-2007, 03:31 PM
دوست عزیز
من با توجه به لینکی که جناب رادمهر داده بودند فکر میکنم شما یک تم آماده رو ادیت کردید برای همین توضیحات ایشون رو کامل تر میکنم
شما باید در تم سایت کنار همون بلاک که مد نظرتونه یک سل درست کنید و داخلش این کد رو قرار بدید تا بلاکی با نام user3 ایجاد بشه و اونو برای ماژول مربوطه آدرس دهی کنید
&lt;?php mosLoadModules ( &#039;user3&#039; ); ?&gt;

ببين من متوجه نشدم :-[ ميتوني خودت برام ويرايش كني ؟ اين هم آدرس فايل
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

hossein.shokrzadeh
04-25-2007, 06:02 AM
ببینید شما باید بالاخره خودتون این کار رو یاد بگیرید، برای خودتون بهتره
شما سورس بقیه قالب های مامبو رو ببینین
یه کم html بخونید
خیلی سادس...خیلی... :) میتونید حتما

proclick
04-25-2007, 02:11 PM
ببينيد من تغييراتي رو در صفحه انجام دادم و مشكلي نداشتم .، ولي در تغيير جايگاه اخبار بكنار ليست آخرين اخبار ارسالي رو نتونستم . خيلي سعي كردم ولي فايده اي نداشت .
اين هم لينك صفحه &gt;&gt; <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

proclick
04-25-2007, 04:06 PM
آقا اگه بصفحه اصلي سايت نگاه كنيد ... ميبينيد كه بنر در قسمت چپ قرار گرفته و در بالاي منو ... ميخوام منو سمت راست بياد زير بنر و بنر كل صفحه رو تحت پوشش قرار بده /.

abtin
04-25-2007, 06:33 PM
خوب الان يوزر 3 رو ايجاد كردين ؟ كجاست ؟

آموزش ساخت قالب رو بخون . در مورد ساخت موقعيت قشتگ توضيح داده . يه موقعيت مي سازي و ماژول آخرين اخبار رو توش منتشر ميكني.

مشكل بنرت رو هم بايد فايل index.php رو ويرايش كني . بازم آموزش طراحي قالب رو بخوني حله .

حالا چرا مامبوت انگيليسيه ؟

proclick
04-25-2007, 07:33 PM
دوستان لطفا لينك ... .
مامبو هم نسخه فارسي روي سرور من درست نصب نميشه ... اون منوهاي بالا لود نميشن . قبلا در موردش بحث شده !

sorry4uboth
04-25-2007, 07:40 PM
1- قالب شما مشکلات زیادی داره
2- منوهای بالا ربطی به این تاپیک نداره در تاپیک خودش (اگر هست و به نتیجه نرسیده پیگیری کنید)
3- الان دقیقا مشکل شما چیه؟ من چند بار این پست رو خوندم اما چیزی دستگیرم نشد.

alireza_farshid
04-26-2007, 03:02 AM
اساتید گرامی تا زمانی که این دوستمون آموزش ها را نخونن ابن تاپیک برقراره
دوست عزیز سعی کنید آموزش هایی رو که عزیزان پیشکسوت گفتند کامل و چندین بار بخونید . مشکل شما اساسی هستش و بیاید ماهی گرفتن رو بلد شید. شما آموزش ها رو و مطالب ذکر شده رو بخونید و موردی هر قسمت از اونها رو نفهمیدید مطرح کنید ( بعد از جستجو ) باز هم اگر مشکل داشتید میتونید پیام خصوصی بدید به بنده که انشاالله 100% مشکل حل بشه