PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : زرین پال

aminomidvaar
04-16-2015, 06:58 AM
دوستان سلام

من میخام برای طراحی فروشگاه انلاین که قابلیت خرید داشته باشه نیاز به درگاه بانکی دارم میخاستم از زرین پال استفاده کنم اما اشنایی با مراحل کار و افزونه هاش ندارم

کسی از دوستان لینک اموزش یا اینکه بتونه راهنمایی کنه منو داره

ممنون از همه ی دوستان که پیگیری میکنن

lovelyorange.ir
04-16-2015, 12:40 PM
سلام دوست عزیز میتونید از کامپوننت های رایگان مثل joomshopping ، virtumart ، k2store و ... استفاده کنید اینم لینک چند پلاگین پرداخت زرین پال
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
و پلاگین های دیگر <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
شما دقیقا چه فروشگاهی میخواین راه اندازی کنید فروش محصول یا فروش فایل ؟ برای فروش فایل بهتره از k2store استفاده کنید
موفق باشید

kianesfahan
04-17-2015, 07:26 PM
با سلام .

دوست عزیز قصد راه اندازی چه فروشگاهی را دارید ؟ ( فروش فایل ، فروش محصولات فیزیکی )

سیستم های زرین پال ، پی لاین و ... سیستم های واسط بانکی میباشد و مراحل اخد درگاه پرداخت اینترنتی را اسان کرده اند .

شما باید نحوه کار تان را مشخص بفرمائید تا بتوانیم دقیقا راهنمائی کنیم .

موفق باشید .