PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در راه اندازی کامپونتت hoduma-helpdesk

alavi-sadegh
04-23-2015, 06:10 AM
با سلام و خسته نباشید
من کامپونتت hoduma-helpdesk رو نصب کردم ولی موقعی میخوام موضوع جدید ارسال کنم با خطای زیر مواجعه میشم لطفاً راهنمایی کنین خیلی لازم دارم این کامپونتتو
ممنون
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

bahra
04-23-2015, 06:24 AM
احتمالا اشتباه از کامپوننتی که نصب کرده اید هست.
از یه سایت معتبر دوباره دانلود و نصب کنید اگر باز هم خطا داد گزارش دهید.
در ضمن عکس شما در ابعاد کوچک و در یک انجمن دیگر آپلود شده لطفا اصلاح کنید.

alavi-sadegh
04-23-2015, 06:37 AM
از چند تا جای مختلف دانلود کردم تو هیچ قسمتش خطا نمیده فقط وقتی میخوام ارسال موضوع جدید بزنم تا آخر صفحه خطا میده نمیدونم چی هست

bahra
04-23-2015, 06:38 AM
لطفا عکس را از یک مکان دیگر آپلود نمایید تا قابلیت بزرگ نمایی داشته باشد

alavi-sadegh
04-23-2015, 06:47 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
چند تا دیگه هم هست که اونا هم مشابه همین خطاهاست
لطفاً کمک کنین خیل کارم گیره
ممنون

bahra
04-23-2015, 12:20 PM
سلام مجدد
این کار رو انجام بدید احتمالا درست شه:

مدیریت- منوی سایت-تنظیمات کلی-سربرگ سرور
گزارش خطا رو روی "هیچ" قرار بدید مجدد تست بزنید و ریستارت کنید.