PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کار بر روی سایت جوملا در حالت شبکه

bairifar
05-12-2015, 07:07 AM
سلام دوستان.
من روی سیستم local خودم، یکی از قالب های جوملا رو نصب کردم، سیستم رو شبکه کردم با یه سیستم دیگه، و اون سیستم نمی تونه سایت رو باز کنه و در نتیجه نمیشه همزمان رو سایت کار کرد.

کسی هست که بتونه این مشکل رو چطور میشه حل کرد؟

با تشکر از تمامی دوستان

sirati
05-12-2015, 07:21 AM
سلام
دوست عزیز !!!! اگه تخصص شما شبکه این سوال کاملاً از شما بعید بود
شما تو فایل Config باید بیایی تنظیمات Ip رو وارد کنید
یعنی به طور مثال اگر ip شما 197.123.44.123 اینه باید $mosConfig_live_site = "<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>"; داشته باشید
در مورد سایت شما !
$mosConfig_live_site = "<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>"
جوملا 1.5 کار می کنید ؟
موفق باشید

bairifar
05-12-2015, 07:37 AM
mosConfig_live_site = "<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> رو از کجا باید دستکاری کنم؟ اسم فایلش چیه؟ تخصص من شبکه نیست و سوال هم سواله!

من تو فایل configuration.php قالب مورد نظرم فیلد public $live_site = ''; رو به ip خودم تغییر دادم ولی پیغام خطای
Database connection error (2): Could not connect to MySQL.
رو میده و حتی تو لوکال هم سایت باز نمیشه

hosseintv
05-12-2015, 03:34 PM
داداش نیاز نیست باید با آدرس زیر وارد شه :
YourIP/Joomla
=> مثلا
192.168.0.2/Joomla
البته زمپ قوی تر از ومپه برای اینکار

sirati
05-13-2015, 10:13 AM
سلام
حسین جان حتی اگه بخواد پوشه رو share کنه و آدرس بزنه مرورگر مثل یه اکسپلورر ( پنجره ای برای تبادل فایل ) نشون میده !
configuration.php
تنظیمات داخل این فایل ست کنید
موفق باشید

hosseintv
05-13-2015, 10:31 AM
نیاز به share نداره من قبلا زدم خود xampp این کار رو میکنه و مثل یه هاست عمل میکنه وقتی اجرا باشه.
بازم اگه برای شما عمل نکرد مطابق گفته دوستمون عمل کنید

sirati
05-13-2015, 10:50 AM
من همیشه ست می کردم !
الان تست کردم ! حق با حسین نیاز به ست کردن تنظیمات نیست
اگه داخل پوشه قرار دادی بعد ip پوشه رو بزنید تو مرورگر اگه نه که فقط IP رو بزنید

hostirani
05-29-2015, 09:53 PM
اصلا ربطی به configuration نداره دوست عزیز
اگر میخواهید در شبکه lan محلی با چند سیستم مختلف به لوکال هاست یک سیستم وصل بشید از مراحل زیر بروید

سعی کنید در شبکه آی پی سیستم سرور (سیستمی که روش به صورت لوکال زمپ یا ومپ را نصب کردید ) حتما استاتیک باشد تا تغییر نکند مثلا 192.168.1.3 که هر دفعه آی پی جدید بدهید از سیستم های دیگر برای ورود دچار مشکل نشید با تغییر آی پی

وارد ویندوز فایروال شوید از کنترل پنل ویندوز allowed program را باز کنید و apache http server رو پیدا کنید به شبکه Home work public دسترسی بدهید یا تیک رو بزنید .

اگر پیدا نکردید برای سهولت کار فایروال را خاموش کنید .

آی پی کامپیوتر سرور را که ومپ یا زمپ بروی آن نصب است را پینگ کنید و باید پینگ شود

خوب حالا بریم سراغ تنظیمات لوکال برنامه ومپ یا زمپ

در ومپ سرور

بروی آیکون زمپ پایین بغل ساعت چپ کلیک کنید سپس Apache

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> فایل را ادیت کنید

اگر از زمپ سرور استفاده می کنید جستجو کنید این فایل رو در پوشه پیدا کنید <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> فایل را ادیت کنید با ++notepad ادیتور مورد علاقه منه
بخش زیر را جستجو و پیدا کنید
<FilesMatch "^\.ht">
Order allow,deny
Deny from all فقط این خط را تغییر دهید
Satisfy All
</FilesMatch>
deny from all رو فقط تغییر بدید به allow from all کنید

یا اگر خواستید فقط به یک سیستم در شبکه با یک آی پی خاص دسترسی دهید

Allow from 127.0.0.1

فایل را ذخیره کنید آپاچی رو ریستارت کنید

یا ومپ یا زمپ رو کلا ریستارت کنید تا تنظیمات جدید اعمال شود

حالا از سیستم های دیگر ipserver رو بزنید لوکال هاست باز خواهد شد