PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در انتخاب افزونه ثبت نام از کاربر

mndsoft
05-31-2015, 10:35 AM
سلام دوستان
دارم با جوملا یه سایت می سازم که لازمه قابلیت ثبت نام از کاربر رو داشته باشه اما نه به اون صورتی که تو خود جوملا هست.

من یه سیستم ثبت نام می خوام که کاربر اطلاعاتی مثل نام و نام خانوادگی و شماره موبایل و ایمیل رو وارد کنه و مدیر سایت
بتونه از قسمت مدیریت یه لیست از این کاربر ها با تمام اطلاعاتشون بگیره.
ثیت نام برای سایت نیست یعنی سیستم عضویت نمی خوام که کاربر بتونه وارد سایت بشه.
فقط یه فرم می خوام که کاربر اطلاعاتش رو وارد کنه و مدیر بتونه به یه لیست از این اطلاعات دسترسی داشته باشه.

ممنون میشم اگه برای این کار افزونه ای میشناسید بهم معرفی کنید، خیلی لازمش دارم.
اگرم افزونه ای با این مشخصات وجود نداره به منبع خوب و سریع فارسی بهم معرفی کنید برای ساختن افزونه که خودم بتونم بسازمش
خیلی ممنون

rezajaf
05-31-2015, 02:18 PM
سلام دوستان
دارم با جوملا یه سایت می سازم که لازمه قابلیت ثبت نام از کاربر رو داشته باشه اما نه به اون صورتی که تو خود جوملا هست.

من یه سیستم ثبت نام می خوام که کاربر اطلاعاتی مثل نام و نام خانوادگی و شماره موبایل و ایمیل رو وارد کنه و مدیر سایت
بتونه از قسمت مدیریت یه لیست از این کاربر ها با تمام اطلاعاتشون بگیره.
ثیت نام برای سایت نیست یعنی سیستم عضویت نمی خوام که کاربر بتونه وارد سایت بشه.
فقط یه فرم می خوام که کاربر اطلاعاتش رو وارد کنه و مدیر بتونه به یه لیست از این اطلاعات دسترسی داشته باشه.

ممنون میشم اگه برای این کار افزونه ای میشناسید بهم معرفی کنید، خیلی لازمش دارم.
اگرم افزونه ای با این مشخصات وجود نداره به منبع خوب و سریع فارسی بهم معرفی کنید برای ساختن افزونه که خودم بتونم بسازمش
خیلی ممنون

با درود خدمت شما این چیزی که شما میخواین با کامپوننت RSform امکان پذیره هست که تجاریه ولی تو نت رایگانشم موجوده