PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فارسی کردن قالب انگلیسی

itgate.ir
03-20-2006, 01:54 PM
با سلام
اربعین حسینی رو تسلیت و نوروز رو به شما تبریک می گم
تمیدوارم سال خوبی داشته باشین
من قالبms_usa_mambo رو دانلور کردم و جهتشو از راست به چپ کردم اما نتونستم encoddingپیش فرض او نو که western بود به utf-8تبدیل کن
یعنی تبدیل کردم اما قالی بالا نمی یاد البته من تا به حال چند تا قالب انگلیسی رو فارسی کردم اما اینو نتونستم .اول فایلش اینطوری شروع می شه
که من تو خط پنجمdir="rtl" نوشتم قالب راست به چپ شد ولی نتونستم جایی رو پیدا کنم که unicode رو بشه utf-8 کرد
اگه ممکنه راهنماییم کنین

<?php
defined( '_VALID_MOS' ) or die( 'Direct Access to this location is not allowed.' );
echo "<?xml version=\"1.0\" encoding=\"iso-8859-1\"?>"; ?>
&lt;!DOCTYPE html PUBLIC &quot;-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN&quot; &quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
&lt;html xmlns=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
&lt;head&gt;
&lt;?php
include (&quot;includes/metadata.php&quot;);
?&gt;
&lt;link href=&quot;templates/ms_usa_mambo/css/template_css.css&quot; rel=&quot;stylesheet&quot; type=&quot;text/css&quot; /&gt;
&lt;link rel=&quot;shortcut icon&quot; href=&quot;&lt;?php echo $mosConfig_live_site;?&gt;/images/favicon.ico&quot; /&gt;

خیلی ممنون

farhad
03-20-2006, 02:39 PM
آموزش طراحی قالب :: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

کد 3: این کد نوع رمز دهی صفحات برای نمایش در مرور گر را نشان میدهد. که برای زبان فارسی بصورت زیر میباشد.
این کد مابین تگ HEAD قرار میگیرد.

&lt; META <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> content=&quot;text/html; charset=utf-8&quot;&gt;

یا علی

mhadaily
03-20-2006, 11:27 PM
با سلام
اربعین حسینی رو تسلیت و نوروز رو به شما تبریک می گم
تمیدوارم سال خوبی داشته باشین
من قالبms_usa_mambo رو دانلور کردم و جهتشو از راست به چپ کردم اما نتونستم encoddingپیش فرض او نو که western بود به utf-8تبدیل کن
یعنی تبدیل کردم اما قالی بالا نمی یاد البته من تا به حال چند تا قالب انگلیسی رو فارسی کردم اما اینو نتونستم .اول فایلش اینطوری شروع می شه
که من تو خط پنجمdir=&quot;rtl&quot; نوشتم قالب راست به چپ شد ولی نتونستم جایی رو پیدا کنم که unicode رو بشه utf-8 کرد
اگه ممکنه راهنماییم کنین

&lt;?php
defined( &#039;_VALID_MOS&#039; ) or die( &#039;Direct Access to this location is not allowed.&#039; );
echo &quot;&lt;?xml version=\&quot;1.0\&quot; encoding=\&quot;iso-8859-1\&quot;?&gt;&quot;; ?&gt;
&lt;!DOCTYPE html PUBLIC &quot;-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN&quot; &quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
&lt;html xmlns=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
&lt;head&gt;
&lt;?php
?&gt;
&lt;link href=&quot;templates/ms_usa_mambo/css/template_css.css&quot; rel=&quot;stylesheet&quot; type=&quot;text/css&quot; /&gt;
&lt;link rel=&quot;shortcut icon&quot; href=&quot;&lt;?php echo $mosConfig_live_site;?&gt;/images/favicon.ico&quot; /&gt;

خیلی ممنون

اگه با نرم افزار های طراحی سایت استفاده می کنی می توانی در تنظیمات صفحه page properties در قمست زبان آنرا روی unicode 8 قرار بدی .

itgate.ir
03-21-2006, 03:21 AM
من دقیقا همان کدی رو که گفتین منظورم کد:

آموزش طراحی قالب :: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

کد 3: این کد نوع رمز دهی صفحات برای نمایش در مرور گر را نشان میدهد. که برای زبان فارسی بصورت زیر میباشد.
این کد مابین تگ HEAD قرار میگیرد.

&lt; META <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> content=&quot;text/html; charset=utf-8&quot;&gt;

یا علی

بعد از
&lt;?php
?&gt;
نوشتم اما ایندکس قالب غیر فعال میشه
باید چه کار کنم

mhadaily
03-22-2006, 08:23 PM
سلام
قالب را که برام فرستاده بودید فارسی کردم و برایتان میل کردم و با اجازه در سایت مامبو لرن هم قرار می دهیم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
برای دانلود
یا علی

itgate.ir
03-23-2006, 08:23 AM
با سلام
خیلی ممنون
از کمکتون

mhadaily
03-26-2006, 07:25 PM
با سلام
خیلی ممنون
از کمکتون