توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال ایجاد موقعیت جدید در این قالب
joomlasb
06-21-2015, 02:30 PM
با سلام
از دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه که چطور می تونم در این قالب به جای لوگو یک موقعیت بزرگتر که از نظر ارتفاع و عرض بتونم خودم سایزش رو تعیین کنم . الان با بزرگ کردن سایز لوگو - منوها به هم می ریزه.
ممنون میشم
mac_mortal
06-21-2015, 03:13 PM
فریم وکتون چی هست ؟ مال کدوم شرکت هست قالب؟ در حالت معمول با تغییر در سی اس اس اندازه تغییر میکنه . ولی اگر قالب ریسپانسیو باشه باید بسته به فریمورکتون در ایندکس تغییر بدید
joomlasb
06-21-2015, 07:28 PM
فریم وکتون چی هست ؟ مال کدوم شرکت هست قالب؟ در حالت معمول با تغییر در سی اس اس اندازه تغییر میکنه . ولی اگر قالب ریسپانسیو باشه باید بسته به فریمورکتون در ایندکس تغییر بدید
از فریم ورک وارپ استفاده شده - ریسپانسیو نیستش- امکان داره اموزشی جهت استفاده از فریم ورک ها رو برای تغییر قالبها معرفی کنید - چون من بلد نیستم - یه مدته دور شدم از کار
mac_mortal
06-23-2015, 12:24 PM
در حالت معمول موقعیت ماژول ها را در ایندکس دات پی اچ پی مشخص میکنن. اگر اونجا موقیعت هاتون نبود باید ببینید تو کدوم فایل ریدایرکت شده و تعریف شده . بعدش اونجا اضافه کنید.
ادرس سایت را هم بدید چک کنیم . شاید نیازی به موقعیت جدید نباشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.