PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در کامپوننت جوم شاپینگ

afrouz
06-29-2015, 05:36 AM
سلام دوستان
کامپوننت جوم شاپینگ روی قالب انتخابیم نصب بود من فارسیشو دانلود کردم نصب کردم بعد که محصولاتو وارد کردم بجای ترجمه مناسب کداشو نشون میده مثلا بجای افزودن به سبد خرید این جمله رو نشون میده
JSHOP_ADD_TO_CART

(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
یا قسمت توصیف محصول بجای عبارت توصیف یا نظرات یا سازنده کدشو نشون میده فایل ترجمشو نگا کردم مشکلی نیست و همه واژه ها ترجمه شدن. میشه راهنماییم کنین مشکل کجاست.
ممنون

مهدی.
06-29-2015, 06:50 AM
سلام

فایل ترجمه رو با دقت بیشتری مشاهده کنید!
ممکن هست یک اشتباه کوچیک و نبودن یک = یا " یا ; باعث بروز این مشکل شده باشد! (برای امتحان کردن میتونید فایل ترجمه فارسی را یکبار حذف کنید تا ببینید مشکل از فایل است یا خیر!

البته اگر فایل اصلی (زبان انگلیسی) مشکل نداشته باشد!

موفق و موید باشید

afrouz
06-29-2015, 07:53 AM
نگا کردم مشکل از فایلای زبان نیست نمیدونم شاید مشکل از قالب که نمیتونه با جوم شاپینگ ست شه. چون بیشتر جاهاش, ترجمش درسته ولی بعضی جاهاش کد مینویسه یعنی حتی عنوان انگلیسیشو هم نمینویسه اون چیزی که تو متن اصلی کدای جوم شاپینگ واسه فراخونی اون قسمت هست رو نشون میده مث اینه که نمیتونه فراخونی کنه واسه همین کد اصلی رو مینویسه ولی نمیدونم دقیقا کجای کامپوننت این تابع فراخونی هستش که برم همونجا درستش کنم مثلا بجای description مینویسه JSHOP_DESCRIPTION

مهدی.
06-29-2015, 10:33 AM
سلام!
دوست عزیز!

وقتی یک ثابت (و متغیرش) در فایل ترجمه شما نباشه اینجوری میشه!
فایل ترجمه شما ناقص هست احتمالاً و باعث این مشکل میشه!

فایل ترجمه فارسی رو دیلیت کردی ؟! این مشکل باز هم سر جای خودش بود ؟

اگر بله فایل زبان جوم شاپینگ که در سایتت هست با نسخه آخر همخوانی نداره!

موفق و موید باشید

afrouz
06-30-2015, 05:24 AM
سلام
تشکر از راهنماییتون
اگه فایل زبان با نسخه جوم شاپینگی که نصب بوده هماهنگی نداشته باشه راه حلی هست واسه درست کردنش؟؟؟ چون جوم شاپینگ از قبل روی تمپلیت نصب بود من کامپوننت فارسی رو روش نصب کردم

afrouz
06-30-2015, 10:13 AM
راه حلو فهمیدم.
مرسی:)

mnfared
11-21-2015, 06:47 AM
راه حلو فهمیدم.
مرسی:)

منم همین مشکل شما رو پیدا کردم ، لطفا راه حلو بگید
ممنون