PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نبود كامپوننت Mos Form در آموزش طراحی فرمهای حرفه ای توسط Mo

h
04-25-2007, 05:31 PM
ممنون كه آموزش فرم سازي رو در سايت قرار داديد.<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>اينجا)
اما در لينك دانلود Mos Form در آموزش طراحی فرمهای حرفه ای توسط Mos Form كامپوننت مربوطه را نتونستم پيدا كنم لطفاً راهنمايي كنيد و لينك مربوطه را بگذاريد.

آيا اين فرم ساز اطلاعات را در ديتابيس ذخيره مي كند؟
من الان لنگ همين يك موضوع هستم

sorry4uboth
04-25-2007, 05:46 PM
لینک دانلود مامبوت :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

لینک دانلود کامپوننت :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

h
04-26-2007, 05:05 PM
من از آدرسشي كه گذاشته بودين در اين قسمت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> دانلود و نصب كرد ولي در منوي كامپوننت ها ظاهر نشد .
ضمناً در منوها منوي mainmenu هم وجود ندارد. :-[

radmehr
04-26-2007, 06:37 PM
این فرم ساز با مامبو 4.6.1 سازگار نیست
در مورد فرم ساز میتونید تو انجمن سرچ کنید
چندین بار مطرح شده!

z-tazekar
11-14-2007, 05:52 AM
سلام و خسته نباشيد
4.6.2 سازگاره؟
يه مسئله ي ديگه اينكه نمي تونم اين لينك هاي دانلودي كه ارائه كرديد رو باز كنم.مي شه يه بار ديگه... :-؟

firoozmandan
11-14-2007, 10:02 AM
سلام

تمامی Addon های منتشر شده توسط مامبولرن در لینک زیر موجود هست :

بخش دانلود سایت در حال تعمیر هست به همین علت صفحه سفید ظاهر میشه .

یا علی

imanghafari
11-24-2007, 08:03 AM
آقا این لینک ها هیچ کدوم کار نمیکنند.
لطفا تصحیح کنید.
ممنون.

firoozmandan
11-24-2007, 10:20 AM
کدوم لینک کار نمیکنه !!!

کانکشنتون رو چک کنید

یا علی