PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال حذف فریم از طریق سی اس اس

joomlasb
06-29-2015, 08:59 PM
با سلام
در این قالب در سمت راست کنار اسلایدر یک بکس وجود داره که در محل اون یک ماژول انتساب می دم - اما برای این ماژول فریم قرار می ده می خواستم این فریم سفید رو حذف کنم ولی نتونستم سی اس اس مربوط به فریمش رو پیدا کنم -
بصورت آنلاین اگر یک رول در سی اس اس با فایر باگ به صورت .module.mod-box.mod-box-header.deepest اضافه کنم و display اون رو none کنم این بخش نمی مونه .
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مهدی.
06-30-2015, 11:05 AM
سلام

بهتره از پشتیبانی قالبتون کمک بخواهید!
اینجا قوانین انجمن اجازه راهنمایی به شما رو نمیده!

ضمن اینکه اخلاقی هم نیست!

موفق و موید باشید

joomlasb
07-01-2015, 01:20 AM
سلام

بهتره از پشتیبانی قالبتون کمک بخواهید!
اینجا قوانین انجمن اجازه راهنمایی به شما رو نمیده!

ضمن اینکه اخلاقی هم نیست!

موفق و موید باشید

منظور بنده بیشتر روش کد نویسی در سی اس اس هست تا این قالب خاص. در حال حاضر اگر روی قالب رایگانی هم کار کنم که هم همین نوع کد نویسی رو داشته باشه باز هم این مورد برای من جای سوال خواهد بود.
اگر امکان داره لینکی در مورد این مطلب معرفی بفرماید ممنون میشم

مهدی.
07-01-2015, 09:52 PM
قالب رایگان رو بگو و لینکش آنلاینش رو بده روی اون توضیح بدم! روی این قالب هیچ کمکی نمیتونم بکنم! دوست نداری آخر عمری بلاک بشم تو انجمن که؟! ;)

آموزش مشخصی نداره! چون هر قالبی متفاوت هست و باید شما ماهی گیری رو بدونید تا بتونید اینکار رو بکنید!

موفق و موید باشید