توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال اسلاید سایت
aliziaye
07-25-2015, 09:36 AM
سلام.
چجوری میتونم تعداد اسلایدر هام رو زیاد تر کنم فعلا فقط دوتا عکس نشون میده
توی مدیریت هم جایی ک بشه تنظیمات اسلایدر رو عوض کرد پیدا نکردم
اینم ادرس سایت: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
P30Yaran
07-25-2015, 02:12 PM
سلام
بررسی کردم
فکر کنم شما از افزونه Sj Carousel for Virtuemart برای نمایش اون اسلاید شو استفاده میکنید اما دقیق نمیدونم همین باشه یا خیر
برای اطمینان شما برید مدیریت ماژول ها ، ف ی ل تر جستجو ماژول ها رو بزارید روی Position Main Bottom ببینید چه ماژول هایی هست ، ماژول اسلاید شو شما تو اون موقعیت که گفتم هست
اگه از افزونه Sj Carousel for Virtuemart باشه که یه دسته از محصولات Virtuemart رو بهش معرفی کردید به صورت اسلاید شو نمایش میده کافیه مطالب بیشتری تو اون مجموعه منتشر کنید تا تو اسلاید شو هم نمایش بده
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
محبوب
07-27-2015, 11:25 AM
سلام
چطور میتونم به قسمت سر ریز منوی کامپوننت گزینه widget- kit v رو اضافه کنم؟
P30Yaran
07-27-2015, 03:01 PM
سلام
چطور میتونم به قسمت سر ریز منوی کامپوننت گزینه widget- kit v رو اضافه کنم؟
سلام
لطفا سوال جدید رو در تاپیک جدید ایجاد کنید
کامپوننت ویجتکیت بخش های مختلفی داره مثلا نقشه گوگل ، اسلاید شو و ...
ابتدا اون حالتی که میخاید رو از مدیریت جوملا - کامپوننت ویجت کیت مثلا قسمت اسلاید شو در این قسمت اسلاید شو رو میسازید
سپس به مدیریت ماژول ها رفته و یه ماژول جدید از نوع ویجتکیت میسازید و اون اسلایدشو که ساختید رو جهت نمایش انتخاب میکنید و در موقعیت مربوطه ذخیره میکنید تا در سایت نمایش داده بشه
البته میتونید با پلاگین modules anywhere این اسلاید شو رو توی مطالب هم استفاده کنید
موفق باشید
محبوب
07-28-2015, 05:08 AM
سلام
لطفا سوال جدید رو در تاپیک جدید ایجاد کنید
کامپوننت ویجتکیت بخش های مختلفی داره مثلا نقشه گوگل ، اسلاید شو و ...
ابتدا اون حالتی که میخاید رو از مدیریت جوملا - کامپوننت ویجت کیت مثلا قسمت اسلاید شو در این قسمت اسلاید شو رو میسازید
سپس به مدیریت ماژول ها رفته و یه ماژول جدید از نوع ویجتکیت میسازید و اون اسلایدشو که ساختید رو جهت نمایش انتخاب میکنید و در موقعیت مربوطه ذخیره میکنید تا در سایت نمایش داده بشه
البته میتونید با پلاگین modules anywhere این اسلاید شو رو توی مطالب هم استفاده کنید
موفق باشید
سلام مرسی از جوابتون
فکر کنم درست متوجه سئوال بنده نشدید
من اصلا" نمیتونم گزینه widget kit رو ببینم میخوام بدونم تیک این گزینه کجاست تا با فعال کردنش اونو داخل منوهام داشته باشم :(
P30Yaran
07-28-2015, 06:07 AM
فعال کردنی نداره آقا یا خانم محبوب
شما باید کامپوننت Widgetkit رو نصب کنید که بعد از نصب گزینه widgetkit به لیست کامپوننت های شما اضافه میشه و میتونید ازش استفاده کنید
Widgetkit دو نسخه داره یکی رایگان دیگری تجاری
نسخه رایگان رو از لینک زیر میتونید دانلود کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشید
محبوب
08-02-2015, 07:01 AM
فعال کردنی نداره آقا یا خانم محبوب
شما باید کامپوننت Widgetkit رو نصب کنید که بعد از نصب گزینه widgetkit به لیست کامپوننت های شما اضافه میشه و میتونید ازش استفاده کنید
Widgetkit دو نسخه داره یکی رایگان دیگری تجاری
نسخه رایگان رو از لینک زیر میتونید دانلود کنید
موفق باشید
سلام من روی این لینک رفتم ولی نصب نشد
روی این لینک کلیک کردم وگزینه دانلود رایگان را انتخاب کردم با کلیک روی آن صفحه ارور باز میشه
عجله دارم راه دیگه ای نداره؟
P30Yaran
08-02-2015, 03:49 PM
این لینک رو باید باز میکردید نسخه لایت رو دانلود میکردید لینک مستقیم نبود
این لینک مستقیم افزونه
موفق باشید
aliziaye
08-02-2015, 04:41 PM
P30Yaran (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) من کارایی ک گفتید رو انجام دادم ولی موفق نشدم
P30Yaran
08-02-2015, 04:54 PM
دسترسی بدید چک میکنم بهتون میگم چکار کنید الان با موبایل هستم صبح چک میکنم
موفق باشید
محبوب
08-03-2015, 04:38 AM
این لینک رو باید باز میکردید نسخه لایت رو دانلود میکردید لینک مستقیم نبود
این لینک مستقیم افزونه
موفق باشید
این که وارد سایت آپلود فایل میشه :(
P30Yaran
08-03-2015, 06:07 AM
این که وارد سایت آپلود فایل میشه :(
سلام
شرمنده
الان این لینک صحیح هست خودم چک کردم
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.