ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارور در ویرچومات

alishakery
07-29-2015, 09:52 PM
با سلام
من یک کاربر تاره کار هستم.قالب webshop نصب کردم . وقتی وارد ویرچومات مبشم و میخوام یک محصول یا یک مجموعه اضافه کنم وارد صفحه میشه و مشخصات واذد میکنم اما وقتی ذخیره میزنم با اینکه میزنه محصول یا مجموعه محصول با موفقیت ذخیره شد اما عملا هیچی به لیست محصولات اضافه نمیشه و بالای لیست محصولات ارور قرمز رنگی با متن زیر نمایش داده میشه
mError: exeSortSearchListQuery Table 'asvitrin_Db.g3a5j_virtuemart_products_fa_ir' doesn't exist SQL=SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS l.`virtuemart_product_id` FROM `g3a5j_virtuemart_products_fa_ir` as l JOIN `g3a5j_virtuemart_products` AS p using (`virtuemart_product_id`) group by p.`virtue

راه حلی لطفا؟
ممنون

RezaDesign
07-30-2015, 12:52 AM
بسته نصبی یا فروشگاهی که نصب کرده اید ایراد داره
1- فروشگاه رو از مدیریت افزونه ها حذف کنید ( در صورتی که بسته نصبی نباشه . اگر بسته نصبی بود کل سایت رو حذف و دوباره نصب کنید )
2- پس از نصب به مدیریت فروشگاه بروید و کلیه محصولات و مجموعه های موجود اون رو حذف نمایید
3- سپس به phpmyadmin بروید و بر روی نام بانک اطلاعاتی خودتون کلیک کنید..
4 - در جداول بانک اطلاعاتی به دنبال واژه virtuemart بگردید ( در قسمت های پایین بر اساس حروف الفبای انگلیسی قرار دارند )
5. در این بخش شما با جداول products / category / curency کار دارید
6 - جداول products / category رو کلیک کنید و اگر محصول و ایتمی اضافه شده بود اون رو حذف کنید
---
به مدیریت اصلی سایت بروید و یک مجموعه بسازید و سپس یک محصول به مجموعه اختصاص بدهید باید مشکل شما حل شده باشد
در مورد currency هم باید تنظیمات رو اعمال کنید تا محصولات به صورت تومان یا ریال نمایش داده شوند
اگر بلد نبودید این متن رو در گوگل جستجو نمایید
تبدیل واحد ریال به تومان در ویرچومارت