توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست ماژولی برای ساخت مگا منو به غیر از maximenu ck
onsuye abadiyat
08-13-2015, 06:35 AM
سلام
می می خوام یه منو مثل منوی سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> بسازم .
از مگامنوی maximenu هم استفاده کردم اما متاسفانه زیر منو ها رو نشون نمی ده کلی هم باهاش کلنجار رفتم فایده نداشت.
از دوستان کسی افزونه ی دیگه ای می شناسه که همچین قابلیتی داشته باشه؟
P30Yaran
08-13-2015, 06:48 AM
سلام
از Sj Mega menu میتونید استفاده کنید نسخه تجاری هست اما افزونه ی بسیار عالی هست در این زمینه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشید
ali.sh
08-13-2015, 07:37 AM
سلام
متاسفانه این ماژول یکم گیج عمل می کنه
اگه زیر منوهارو نشون نمیده برید تو قسمت ماژول (اولین برگه ی تنظیمات ماژول)
سپس قسمت end level را تغییر دهید مثلا بزارید 7 سپس ذخیره کنید ببینید درست میشه یا نه
onsuye abadiyat
08-13-2015, 08:10 AM
نه متاسفانه!
نکته جالبش اینجاس که تو حالت عمودی زیر منو ها رو نشون می ده اما تو حالت افقی این شکلی باز میشه .
P30Yaran
08-13-2015, 08:14 AM
اخوی مشکل تداخل جی کوئری داری وگرنه افزونه مشکلی نداره
از چه قالبی استفاده میکنید؟
چه افزونه های دیگه ای نصب کردید که شاید ایجاد تداخل کنند!
onsuye abadiyat
08-13-2015, 08:19 AM
قالب پیش فرض خود جوملا yougrids ، اتفاقا پلاگین jquery easy هم نصب کردم برای جلوگیری از تداخل .
P30Yaran
08-13-2015, 08:37 AM
نصب jquery easy به تنهایی کافی نیست باید علت رو ببینید چی هست
خب تنظیمات ش رو انجام دادید؟
پلاگین ها و افزونه هایی که جدید نصب کردید رو یکی یکی غیرفعال کنید ببینید مشکل از کدوم هست
onsuye abadiyat
08-13-2015, 10:36 AM
آره کلی با تنظیماتش کلنجار رفتم .
انجام شد و تغییری نکرد .
P30Yaran
08-13-2015, 01:22 PM
وقتی پلاگین easy jquery جواب نداد بهتره حذف ش کنید برید دنبال دلیل ش بگیردید که عمدتا مشکل از خود قالب ها هست ، فکر میکنم تداخل جی کوئری و موتولز داشته باشید
با پشتیبانی قالب تون صحبت کنید بهتر میتونن راهنمایی تون کنن
موفق باشید
onsuye abadiyat
08-13-2015, 07:49 PM
ممنون از کمک همگی :)
sirati
08-15-2015, 09:38 AM
سلام
دوست عزیز و دوستان یه توضیح کوچولو در مورد مگا منو maximenu
یه منو فوق العادس خیلی راحت کاراتون انجام میده ! اما اگه می خواید برید رو حالت فروشگاهی از مگا منوش استفاده کنید در نظر داشته باشید باید یه ماژول تجاری به قیمت 9 یورو رو هم بخرید
تا اون چیزی بشه که مد نظر شماس
باور کنید بعضی وقتا هزینه کردن بیهوده نیست
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.