توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بعد از آپگرید سایت به هم ریخته ؟
من بعد از این که فایل آپگرید (به مامبو HP Pro) را که نصب کردم دو تا مشکل برام پیش اومده :
1 - در زمان ورود به سایت محتوای صفحه اول گم شده و باید روی گزینه صفحه اصلی کلیک شود تا محتوا نشان داده شود!
2 - در محیط مامبو ( Administrator) منوهای بالا کلا ناپدید شدند و در Status bar زمانی که موس روی جای خال گزینه ها می رود پیغام "but with erros on page" دیده می شود!
ahmadzadeh
03-20-2006, 10:33 PM
سلام
شما برنامه داخل پوشه upgrade را اجرا کردید یا فقط فایل ها را جایگزین کردید؟؟
یا علی/خداحافظ
من فایل مزبور رو آپلود کردم و بعد هم Extract نمودم!
البته در مسیر خود مامبو که نصب شده بود !
لطفا کمکم کنید تا بتونم مشکلم رو حل کنم !
ahmadzadeh
03-21-2006, 06:30 AM
سلام
شما باید به اینجا برید و بعد از دادن اطلاعات مورد نیاز بسته نرم افزاری را نصب کنید و بعد از پایان نصب پوشه مورد نظر را حذف نمایید و از استفاده از مامبو فوق حرفه ای لذت ببرید. <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
توجه این بروز رسانی برای مامبو 4,5,3h منتشرشده توسط تیم مامبو لرن طراحی شده و هر گونه خسارت ناشی از نصب این پچ بر روی سایر مامبو ها بر عهده نصب کننده می باشد و تیم مامبو لرن مسئولیتی قبول نمی کند .
یا علی/خداحافظ
از راهنمایی تون ممنونم اما فقط مشکل اولی حل شد ( عدم نمایش محتوای صفحه اول )
مشکل دوم همچنان باقیست (2 - در محیط مامبو ( Administrator) منوهای بالا کلا ناپدید شدند و در Status bar زمانی که موس روی جای خال گزینه ها می رود پیغام "but with erros on page" دیده می شود!)
برای حل مشکل چکاری باید انجام بدم.
ahmadzadeh
03-21-2006, 07:28 AM
با سلام
من فایل مزبور رو آپلود کردم و بعد هم Extract نمودم!
خودتون جواب خودتون را دادید وقتی Extract می کنید چون سطح دسترسی به بعضی فایل ها کم است فایل ها جایگزین نمی شود شما نیاید Extract می کردید بلکه تک تک فایل ها را یکی یکی آپلود کنید تا مطمئن بشوید که فایل ها جایگزین شده اند.
یا علی/خداحافظ
بالغ بر 227 فایل در 8 فولدر !!! به نظر شما من چطور این همه فایل رو جایگزین کنم من فقط از طریق CPanel بلد هستم این کار رو انجام بدم.
البته نرم افزار CuteFTP Pro v7.1.06.07.2005 رو هم دانلود کردم برای مدیریت آپلود اما نتونستم بهره بری مفیدی از اون داشته باشم ( البته به دلیل آگاهی کم خودم در این زمینه )
لطفا راهمنایی کنید:
1 - چگونه با راحترین و امنترین روش ممکن این همه فایل رو جایگزین کنم .
2 - در حال حاضر چه فایل های رو جایگزین کنم تا مشکلم حل شود .
امان از آماتور بودن!!!
ahmadzadeh
03-21-2006, 07:56 AM
سلام
اگه کامپوننت و ماژول و مامبوت وقالب نصب نکردید یک راه ساده این است تمام فایل ها و پوشه ها را بجز configuration.php حذف نمایید و مامبو فوق حرفه ای را دانلود و آپلود نمایید و آن را Extract کنید و پوشه نصب را حذف کنید و از مامبو فوق حرفه ای لذت ببرید
توجه قالب خود را دانلود نمایید و بعد از ریختن مامبو فوق حرفه ای آن را آپلود کنید
یا علی/خداحافظ
من در حالت local این کار و کردم اما مشکل اول برام مجدد رخ داد ( - در زمان ورود به سایت محتوای صفحه اول گم شده و باید روی گزینه صفحه اصلی کلیک شود تا محتوا نشان داده شود!
)
من مابو 4.53h رو نصب کردم بعد آپگرید کردم و zend رو نصب کردم سپس تو مسیرupgrade رفتم و بعد از ایکه کار تموم شد تمام فایلها به غیر از configuration.php رو پاک کردم و فایل 4.53hpPro رو نصب کردم سپس installation رو هم پاک کردم. ( مراحل رو تماما اینگونه طی کردم تا با شرایط فعلی که روی سرور اصلی دارم هماهنگ باشد )
نمی دونم چرا هنوز من نتونستم از شما جوابی دریاغت کنم؟
لطفا مرا راهنمایی کنید؟
ahmadzadeh
03-21-2006, 08:12 PM
سلام
آقا من با این حرف شما رفتم رو لوکال این را امتحان کردم
مامبو4.5.3h را نصب کردم و سپس به 453hp ارتقا دادم و upgrade را هم اجرا کردم بعد تمام فایل ها بجز configuration.php حذف کردم و فایل های مامبو فوق حرفه ای را جایگزین کردم و پوشه installation را حذف کردم وسایت به طور کامل و بدون خطایی کامل بالا آمد
لطفا دوباره این کار را انجام دهید.
یا علی/خداحافظ
تمام کارهایی را که گفته بودید رو انجام دادم اما همچنان مشکل من در قسمت مدیریت حل نشد (2 - در محیط مامبو ( Administrator) منوهای بالا کلا ناپدید شدند و در Status bar زمانی که موس روی جای خالی گزینه ها می رود پیغام "but with erros on page" دیده می شود!)
به غیر از configuration.php همه را حذف کردم و بعد مامبو فوق حرفه ای را جایگزین نمودم.
Siamak
03-22-2006, 12:06 PM
به احتمال زیاد بروزر شما جاوا اسکریپت رو ساپرت نمیکنه. علت رخداد خطا هم عدم اجرای جاوا اسکریپت هست. منو های بالا هم با جاوا اسکریپت کار میکنن.
لطفا پلاگین جاوا اسکریپت رو نصب کنید تا مشکل شما حل بشه.
ahmadzadeh
03-22-2006, 01:28 PM
سلام
اگه می خواهید ما هم یک چکی بکنیم نام کاربری و کلمه عبور مامبو و هاست را بفرستید تا یک چکی بکنیم
یا علی/خداحافظ
من از Windows XP SP2 و IE استفاده می کنم و زمانیکه این مشکل رو مشاهده کردم تغییری در بروزر نداده بودم.
البته با یکی از کاربران >:( ( که البته دیگه محدودش کردم ) میگه در حال اضافه کردن مجموعه ، بخش و منو بوده ، تا اینکه یک منو از منوی نکته ها کپی میگیرد و بعد از چند لحظه منصرف شده و تصمیم به حذف آن می گیرد و این کا رو هم انجام میده اما میبینه که منی مزبور حذف نشده مجدد این کار انجام می ده اما متوجه میشه منوهای بالا حذف شده و تا ظهر امروز من رو در جریان گذاشت .
به نظر شما مشکل از کجاست و چگونه میشه حلش کرد؟
آقای احمدزاده با توجه به اینکه مشکل من علتش پیدا شده باز هم ادامه سوالاتم رو تو این تاپیک مطرح کنم ( برای حل همین مشکل )
در حال حاضر برای رفع مشکل چه کاری رو باید انجام بدم ، من حتی برای بار دوم هم تمام فایل ها و پوشه ها را بجز configuration.php حذف کردم اما مشکل نمایش منوهای بالای قسمت مدیریت مامبو حل نشد ؟
ahmadzadeh
03-23-2006, 06:13 AM
سلام
اگه رو هاست این مشکل هست خوب یوزر پس بدید ما هم یک نگاه بکنیم اگه رو لوکال هست که هیچ
شما ctrl+F5 بزنید ببینید مشکل حل می شه یا نه
اگه با مورد اول حل نشد شما مامبو فوق حرفه ای را در یک پوشه نصب کنید و بعد نصب اطلاعات بانک اطلاعاتی قبلی را در فایل configuration.php جایگزین نمایید و بعد ببینید در اینجا هم مشکل هست یا نه اگه مشکل بود معلوم می شه در بانک اطلاعاتی یک مشکلی بوجود آمده که شاید ناشی از همون کاری هست که خودتون گفتید و آن وقت باید بانک اطلاعاتی بررسی شود.
یا علی/خداحافظ
1 - من به چه طریقی باید یوزر و پس خودمو بدم؟
2 - چه یوزر و پس هایی رو لازم دارید؟
ahmadzadeh
03-23-2006, 09:28 AM
سلام
خوب پیام خصوصی بفرست نام کاربری و پسورد مامبو و cpanel
یا علی/خداحافظ
firoozmandan
03-26-2006, 01:51 AM
اگر دوست داشتید بهتر بررسی کنیم یوزر و پسورد را به صورت پیام خصوصی برای آقای احمدزاده بفرستید تا براتون چک کنند و مشکل را پیدا کنند .
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.