توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مازول منو
maryam145
09-07-2015, 08:57 AM
سلام دوستان خسته نباشین کسی ماژول منویی میشناسه که باهاش بشه منویی شبیه سایت دی جی کالا درست کرد ؟؟؟
P30Yaran
09-07-2015, 01:59 PM
سلام
افزونه زیاد هست
جستجو کنید mega menu joomla extension براتون میاد
یه نمونه اش jux_megamenu موفق باشید
maryam145
09-08-2015, 03:18 AM
سلام ممنون این افزونه هایی ک گفتین میشه منویی مثل سایت دی جی کالا درست کرد ؟<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
maryam145
09-08-2015, 03:28 AM
منویی می خوام ک وقتی رو زیر مجموعه هاش کلیک میکنم زیرگروه هاش باز بشه و به سمت پایین نه اینکه زیر مجموعه ها رو همه رو نشون بده وقتی رو هرکدومش میرم زیرمنوهاش باز بشه
P30Yaran
09-08-2015, 03:44 AM
سلام ممنون این افزونه هایی ک گفتین میشه منویی مثل سایت دی جی کالا درست کرد ؟<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یه سوال رو دو بار نمیپرسن ، گفتم که بله میشه ساخت
منویی می خوام ک وقتی رو زیر مجموعه هاش کلیک میکنم زیرگروه هاش باز بشه و به سمت پایین نه اینکه زیر مجموعه ها رو همه رو نشون بده وقتی رو هرکدومش میرم زیرمنوهاش باز بشه
فکر نکنم بشه باید بررسی کنید
دمو mega maximenu ck که خیلی عالی هست اما بیشتر امکاناتش تجاری هست و حتی نالش هم گیر تون نمیاد
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
دمو Sj mega menu
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>-mega-menu
دمو jms mega menu
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
دمو bm mega menu
دمو jux mega menu
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>-mega-menu
maryam145
09-08-2015, 12:56 PM
ممنون بررسی میکنم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.