توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تکراری نیست لطفا کمک کنید دوستان - مشکل بالا آمدن سایت با زبان انگلیسی به جای فارسی
sb2max
09-07-2015, 09:06 AM
سلام دوستان گرامی خسته نباشید ... بنده اخیرا یک کامپونیت پرداخت آسان بانک ملت نصب کرده ام ، حال بعد از انجام کلیه مراحل ، در فرم پرداخت این ارورو ((اطلاعات کاربري پذيرنده نامعتبر است)) ظاهر شد ، با سازنده کامپونیت صحبت کردم گفت مشگل از ما نیست با بانک تماس بگیرم ، بانک با بررسی سایت گفت باید در سایت این تغییرات رو انجام داد (چون سایت با زبان انگلیسی بالا می آید ، لازم به ذکر هست سایت دو زبانه هست ، باید با فارسی بالا بیاد تا مشگل حل شود ) بنده طبق آموزشهای موجود در انجمن جلو رفتم ، اما مشگل حل نشد و با زدن زبان انگلیسی بنر زبان فارسی هم بجای آن بالا می آید.بنده پیام بانک رو هم گذاشتم لطفا بزرگواری منو راهنمایی کن718آدرس سایت برای چک کردن پرداخت آنلاین
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
با سپاس فراوان .... منتظرم
afrouz
09-07-2015, 09:48 AM
سلام دوست عزیز
برای اینکه سایت دو زبانه با زبان فازسی بالا بیاد. اول باید تو بخش انتخاب زبان زبان کاربری سایت رو فارسی انتخاب کنین و بعد برین قسمت پلاگین ها -> سیستم انتخاب زبان->انتخاب زبان برای کاربران جدید رو زبان سایت قرار بدید
P30Yaran
09-07-2015, 01:58 PM
آموزش دو زبانه کردن
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %DA%86%D9%86%D8%AF_%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86_%D8%AF %D8%B1_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_3.0
nahid_R
09-21-2015, 08:18 AM
p30yaran عزیز ضمن تشکر از لینک مطلبی که گذاشتید اگه قالب خودش دو زبانه باشه بازم باید زبان فارسی رو طبق این آموزش اضافه کرد ؟
P30Yaran
09-21-2015, 12:43 PM
p30yaran عزیز ضمن تشکر از لینک مطلبی که گذاشتید اگه قالب خودش دو زبانه باشه بازم باید زبان فارسی رو طبق این آموزش اضافه کرد ؟
قالب دو زبانه فقط برای چپ چین یا راست چین شدن سایت هست برای تعیین زبان باید از آموزشی که گفتم استفاده کنید که بتونید قابلیت چند زبانه رو فعال کنید
قالبی که دو زبانه نباشه رو اگه طبق آموزش فوق دو زبانه کنید تنها ایرادی که براش به وجود میاد وقتی روی سایت انگلیسی میری چپ چین هست و توی زبان فارسی هم همینطور چپ چین هست
پس باید برای برای چندین زبانه کردن (دو زبانه به بالا) از این آموزش استفاده کرد
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.