توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب Aurora Dawn
saeed hg
09-17-2015, 07:33 AM
سلام دوستان ، اگه ممکنه لطفاً لینک دانلود نسخه ی اصلی (انگلیسی) قالب Aurora Down (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو در سایت قرار بدید.
خیلی تو نت جستجو کردم اما همه ی لینک های دانلود از کار افتاده بود. برای بخش انگلیسی سایت این قالب رو نیاز دارم.
09-19-2015, 05:35 AM
سلام
رضا جان کجایی که یادت بخیر
دوست عزیز از اینجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 82%D8%A7%D9%84%D8%A8+S5+Aurora+Dawn&ie=utf-8&oe=utf-8)می تونید !!!
به قول رضا دوستمون
لیوان چایی رو ورمیداری من با بیسکویت پیشنهاد میدم !!! و صفحه گوگل باز می کنید و چیزی که مد نظرتون رو جستجو می کنیو و از چایی لذت می برید!!
دقیقاً لینک اول جوابتونه !
موفق باشید
saeed hg
09-19-2015, 05:40 AM
سلام
رضا جان کجایی که یادت بخیر
دوست عزیز از اینجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 82%D8%A7%D9%84%D8%A8+S5+Aurora+Dawn&ie=utf-8&oe=utf-8)می تونید !!!
به قول رضا دوستمون
لیوان چایی رو ورمیداری من با بیسکویت پیشنهاد میدم !!! و صفحه گوگل باز می کنید و چیزی که مد نظرتون رو جستجو می کنیو و از چایی لذت می برید!!
دقیقاً لینک اول جوابتونه !
موفق باشید
سلام دوست عزیز.
تشکر.
همونطور که گفتم لینک دانلود نسخه ی اصلی (انگلیسی) رو می خوام.
این (فارسی شده Aurora Down) رو دارم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.