PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال نمایش سایت در لینک آور

naserbz
09-20-2015, 08:30 AM
سلام
من یک صفحه روزنامه را طراحی و به هر بخش یک لینک دادم و خروجی فایل را html گرفتم و میخواهم در صفحه اول سایت نمایش دهم . از ماژول لینک آور استفاده کردم این کار را انجام داد .

آما موقع کلیک کردن روی خبر برای نمایش خبر داخل یک که فایل html روزنامه را نمایش می دهد باز می شود و لگو همه چی از سایت را داخل کادر نمایش می دهد

من می خواهم موقع کلیک روی خبربرای نمایش پنجره جدید باز شود لطفا راهنمایی کنید .
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mersad
09-20-2015, 02:03 PM
دروود

سوالتون رو واضح تر بپرسید !!!
دقیقا میخواهید چکار کنید ؟

نمونه اگر دارید قرار بدید !

سایت هم نمایش داده نمیشه

در پناه ایزد

naserbz
09-20-2015, 06:10 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

من صفحه اول روزنامه را در نرم افزار ایندیزاین طراحی کردم و مطالب را در سایت قرار دادم لینک مطالب را در ایندیزاین به خبر مربوطه متصل کردم و حالا موقع کلیک کردن روی تصویر یا متن صفحه وب باز می شود .

مشکل من در نمایش مطلب است که با کلیک کردن روی تصویر یا متن خبر مطلب درون باکس لینک آور باز می شود و بجای نمایش سایت کل سایت دوباره باز می شود درون باکس و من فقط میخوام مطلب نمایش داده شود.