PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند زبانه کردن multilanguage content manager - Nokkeaw

firoozmandan
04-30-2007, 05:29 AM
سلام

امروز کامپوننت چند زبانه کردن ( n زبانه ) مامبو 4.6.2 منتشر شد . با استفاده از این کامپوننت شما قادر خواهید بود کل سایت را چند زبانه کنید ( متون - منو ها - ماژولها - کامپوننت ها & .. )

این کامپوننت روی مامبو 4.6.2 تست شد و هیچگونه مشکلی مشاهده نشد .
نام این کامپوننت Nokkeaw است .

این کامپوننت نسبت به کامپوننت مشابه در جوملا Joom!Fish1.7 مزیت های زیادی دارد .

برای دریافت این کامپوننت از لینک زیر استفاده کنید :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

tavousi
07-03-2007, 12:21 PM
با تشکر از معرفی کامپوننت

سوال : آیا می توان برای هر زبان سایت ، یک دیتا بیس مشخص کرد؟ مثلا با زبان فارسی دیتا بیس فارسی فراخوانده شود و وقتی زبان انگلیسی انتخاب شود دیتا بیس انگلیسی فراخوانده شود و هم دکمه ها فارسی شود و هم مقالات

firoozmandan
07-03-2007, 12:27 PM
سلام

با این کامپوننت دیگه نیازی به معرفی و یا استفاده از چند دیتابیس نیست ... همه کارها در یک دیتابیس انجام میشه .
با استفاده از این کامپوننت میتونید تمام مقالاتتون -- منو ها و ... رو چند زبانه کنید .

یا علی

tavousi
07-04-2007, 11:27 AM
با سلام
از سرعت پاسخگویی شما بسیار خرسند و مشتکرم.

همانطور که گفتید می توان هر مقاله یا مطلبی را چند زبانه کرد فقط مشکل من الان این است که وقتی بطور مثال انگلیسی را به فارسی ترجمه میکنم فارسی بصورت مجموعه ای از علامت سوال نشان داده می شود مثلا : what به شکل ????? در حالت فارسی نشان داده می شود.

یاعلی

firoozmandan
07-04-2007, 11:33 AM
سلام
شما این کامپوننت رو روی مامبو 4.6.2 انگلیسی نصب کردید ؟ درسته ؟

یا علی

tavousi
07-04-2007, 11:46 AM
بله درست حدس زدید

firoozmandan
07-04-2007, 11:51 AM
برای حل مشکل باید از نسخه فارسی استفاده کنید .
چون نیاز هست اطلاعات به صورت Unidoce ذخیره بشند و ...

یا علی

tavousi
07-04-2007, 11:55 AM
خیلی ممنون حرفه ای

ashkanjoon
07-04-2007, 12:02 PM
جناب فيروز مندان عزيز
لطف مي كنيد بفرماييد در اون ادرسي كه معرفي نموديد دقيقا كدوم فايل بايد دانلود بشه؟ آخه تو اون ادرس كلي فايل هست كه نام Nokkeaw رو دارند
با تشكر

tavousi
07-04-2007, 12:10 PM
با سلام مجدد

در لینک دانلود گفته شده فایلی به نام Persian.php وجود دارد آیا لازم است این فایل در پوشه language کامپوننت Nokkaew اضافه شود
و این فایل در تغییر زبان چه نقشی دارد؟

firoozmandan
07-04-2007, 01:22 PM
لینک مستقیم آخرین نسخه : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

--------------

این فایل تنها محیط این کامپوننت رو فارسی میکنه نه ...

در هر صورت شما نیاز به مامبو فارسی دارید تا دیتا ها به صورت Unicode ذخیره بشند .

یا علی

ashkanjoon
07-04-2007, 04:34 PM
با سپاس فراوان از شما استاد گرامي

amirb55
08-07-2007, 11:54 AM
سلام
کامپوننت خیلی خوبی هست !
فقط دو چیز!
تو فارسی سایت راست به چپ هست و راست چین و شاید لازم باشد در انگلیسی چپ چین شود آیا همچین امکانی هست (من ندیدم)
دیگه اینکه میشه کلا قالب رو در حالت انگلیسی عوض کرد (اگه بشه شاید مکشل قبلی هم حل بشه ؟!)

firoozmandan
08-07-2007, 12:34 PM
سلام

از نسخه مشابه که JoomFish هست خیلی کاملتره .

قطعا باید این کارو انجام بدید . شما قرار دادن یک IF در قالب و چک کردن اینکه این زبان rtl هست یا ltr میتونید هر تغییری که خواستید بدید .
این کار در نسخه 4.6.2 با اضافه شدن تابع جدید moslsRTL به هسته به شدت ساده میشه ;)

یا علی

amirb55
08-08-2007, 06:00 AM
سلام

از نسخه مشابه که JoomFish هست خیلی کاملتره .

قطعا باید این کارو انجام بدید . شما قرار دادن یک IF در قالب و چک کردن اینکه این زبان rtl هست یا ltr میتونید هر تغییری که خواستید بدید .
این کار در نسخه 4.6.2 با اضافه شدن تابع جدید moslsRTL به هسته به شدت ساده میشه ;)

یا علی

سلام
میشه توضیح بیشتر بدین ؟!
rtl بودن زبان رو چطوری بفهمیم ؟ من این کامپوننت رو روی 462 نصبیدم.
هوووووم!
موقعی که توسط این کامپوننت زبان عوض میشه (یعنی در صفحه سایت مثلا روی زبان انگلیسی کلیک میشه (یا فارسی)) چه متغییری تغییر میکنه ؟ فکر کنم اون چک بشه حل باشه ! نه !؟

firoozmandan
08-08-2007, 06:10 AM
این کار در نسخه 4.6.2 با اضافه شدن تابع جدید moslsRTL به هسته به شدت ساده میشه

برای این منظور فایل installation مامبو 4.6.2 رو چک کنید و ببینید چطور بعد از تغییر زبان فارسی به انگلیسی و برعکس RTL &amp; LTR میشه ...

یا علی

amirb55
08-08-2007, 08:08 AM
مرسی
گرفتم

ashkanjoon
09-24-2007, 10:04 PM
ضمن سلام و خسته نباشید
فرض کنید سایتی می خواهیم داشته باشم که سه زبان عربی، فارسی و انگلیسی رو ساپورت کنه حالا با استفاده از این کامپوننت چطور میشه اینکار رو انجام داد. برای مثال من خبر به مدیریت محتوای مامبو خوش امدید رو خواستم به عربی و انگلیسی نشون بدم به مشکل برخوردم چون تو حالت translation کامپوننت ظاهرا میشه ی متن فارسی رو به انگلیسی ترجمه کرد و نمی شه که همون متن رو به عربی یا هر زبان دیگه ای ترجمه کرد. اگه ممکنه در این مورد راهنمایی کنید. ضمنا بعد از تغییرات زبان با ین کامپوننت وقتی کاربر از مازول مربوطه زبان رو انتخاب میکنه فرستنده مقاله و تاریخ به صورت کد دیده میشن. نسخه مامبو تست شده 4.6.2 هست

sorry4uboth
09-24-2007, 10:59 PM
خوب شما 100% جایی اشتباه میکنید
در این سایت از همین کامپوننت و مامبو استفاده شده:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اما همینطور که میبینید این مشکلات نیست..

شما باید اول از تنظیمات این کامپوننت هر 3 زبان رو فعال کنی
بعد برای هر ترجمه در قسمت پارامترش زبان مورد نظر رو ضمن اینکه ترجمه رو میزارید انتخاب کنید..

mr_aliagha
02-18-2008, 06:24 PM
سلام .
من وقتی که با استفاده از 1.6.1 nokkaew سایت رو چند زبانه می کنم ، ترتیب منو ها و قالب سایت کلا تغییری نمی کنه، چجوری می تونم قالب رو هم چپ به راست کنم؟!

hossein.shokrzadeh
02-18-2008, 06:59 PM

برای این منظور فایل installation مامبو 4.6.2 رو چک کنید و ببینید چطور بعد از تغییر زبان فارسی به انگلیسی و برعکس RTL &amp; LTR میشه ...

یا علی

mr_aliagha
02-18-2008, 07:31 PM

یا علی

تابع moslsRTL کجاست؟ پیداش نکردم!

hossein.shokrzadeh
02-18-2008, 08:47 PM
سلام
این تابع اضافه شده... تموم شده رفته :)
فقط باید ازش استفاده کرد تو قالب... که فایل های installation رو نظاره کنید!
یا علی علیه السلام

mr_aliagha
02-18-2008, 10:18 PM
آقا دست شما درد نکنه مشکلم تقریبا حل شد ، فقط هنوز یه مشکل وحود داره و اون اینکه سایت دو زبانه شده و ltr , rtl درست شده منتها ماژول ها درست نشده ، مثلا اگر قراره تو ماژول منوی اصلی ، ایتم های مختلف تو حالت انگلیسی ltr باشه ، همون rtl باقی می مونه.
ممنون.

البته دقت کردم فقط ماژول منو اصلی و سایر منو ها این مشکل رو داره ، وگرنه بقیه همه درست هستن!

** دو پست شما یکی شد

hossein.shokrzadeh
02-18-2008, 11:14 PM
سلام
2 تا css بساز
یکی en و یکی fa
تو کد قالبت تعیین کن که اگر انگلیسی بود... اگر فارسی بود... :)
یا علی علیه السلام

mr_aliagha
02-19-2008, 05:22 PM
آقا حسین واقعا متشکر از راهنمایینتون مشکل ها همه حل شد، فقط داشتم می گشتم که ببینم دیگه مشکلی نداره ، دیدم قسمت نظر سنجی radio box های مربوط به انتخاب ها ، در سمت چپ متن می افته همچنان ، تو css هر چی گشتم چیزی مربوط به این قسمت پیدا نکردم، شما می دونی چه کدی باید اضافه کنم برا این قسمت؟!
ممنون.

abtin
02-19-2008, 05:50 PM
كلاس table.pollstableborder را ويرايش كنيد و direction را rtl قرار بديد مشكل حل ميشه.

اگه اين كلاس نبود خودتون ايجادش كنيد.

mr_aliagha
02-19-2008, 06:19 PM
ممنون ، همه مشکلات حل شد! اما حالا چرا با rtl ? مگه نباید ltr باشه برا انگلیسی؟!!!!! ???

mehdimm
02-23-2008, 10:01 AM
سلام، من با استفاده از کد زیر قالبم رو چپ چین کردم.

&lt;?php if( mosIsRTL()==true) { ?&gt; &lt;link href=&quot;&lt;?php echo $mosConfig_live_site;?&gt;/templates/unico2008/css/rtl-template_css.css&quot; rel=&quot;stylesheet&quot; type=&quot;text/css&quot; /&gt; &lt;?php }
else { ?&gt; &lt;link href=&quot;&lt;?php echo $mosConfig_live_site;?&gt;/templates/unico2008/css/ltr-template_css.css&quot; rel=&quot;stylesheet&quot; type=&quot;text/css&quot; /&gt; &lt;?php }?&gt;

درست شد، ولی با چپ چین شدن 2 تا ماژول مشکل دارم:
1- ماژول نمایش عناوین مجموعه ها (به چهار صورت) که از حالت Type Write استفاده می کنم و در حالت EN از همون پیشوند متن فارسی استفاده می کنه
2- ماژول JSCook Menu که این هم باز از همون آيكن زيرمنوي ثابت استفاده می کنه و لینک های موجود در اون هم چپ جین نمیشن و کلاً شکل سایت رو به این شکل در میارن!!!

آیا می شه برای رفع شدن مورد دوم از گرینه 2، یک پسوند کلاس برای ماژول تعریف کرد؟ و باید چه کلاس هایی رو براش تعریف کنم که دیگه از CSS خودش استفاده نکنه و از CSS قالب استفاده کنه؟؟؟

ممنون و یا علی...

firoozmandan
04-15-2008, 09:56 AM
مهدی جان دو راه داری شما :

1- ماژول مربوطه رو باز کنی و همون شرطی که برای CSS ست کردی در این فایل هم بکار ببری و هر جا که نیاز بود rtl کنی ...
2- راه دوم شاید یه مقدار ساده تر باشه اما طولانی تر .... شما به این ترتیب عمل کنید که :
در قالب شرطی که برای CSS گذاشتید رو بذارید که در صورت درست بودن شرط موقعیت USER1 رو نشون بده و در صورتی که شرط نادرست بود موقعیت USER2 رو نشون بده . حالا از ماژول مربوطه کپی بگیرید . ماژولی که با فارسی ست شده رو در موقعیت user1 و ماژولی که با انگلیسی ست شده رو در موقعیت user2 منتشر کنید

یا علی

car20
04-17-2008, 06:09 PM
با سلام و خسته نباشید خدمت مدیران و دوستان بسیار خوبم در مامبولرن
از بابت این کمپوننت بسیار خوبی که معرفی کردین بسیار ممنون و سپاسگذارم , برای استفاده از این کامپوننت کدی را که مهدی جان داده بودن رو برای قالب ja-sabina به فرم زیر تغییر داده و در قالب گذاشتم .

&lt;?php if( mosIsRTL()==true) { ?&gt; &lt;link href=&quot;&lt;?php echo $ja_template_path;?&gt;/css/template_css.css&quot; rel=&quot;stylesheet&quot; type=&quot;text/css&quot; media=&quot;screen&quot; /&gt; &lt;?php }
else { ?&gt; &lt;link href=&quot;&lt;?php echo $mosConfig_live_site;?&gt;/templates/unico2008/css/template_css2.css&quot; rel=&quot;stylesheet&quot; type=&quot;text/css&quot; /&gt; &lt;?php }?&gt;

و سی اس اس قالب را هم یک کد direction:ltr در قسمت بادی اش قرار داده و با نام template_css2 در همان جا ذخیره کردم , اما هیچ اتفاقی نیافتاد , فکر کنم خیلی ساده فرض کردم موضوع رو نه ؟ :D , سپاسگذار می شوم دوستان یکمی بیشتر من رو راهنمایی کنند , آخه یک مدتی بود از مامبو دور بودم و الان برای یکی از همکاران قصد دارم از مامبو استفاده کنم .
با سپاس از شما

car20
04-18-2008, 12:37 PM
درود
من فایل install.php رو یکمی بررسی اش کردم و تنها کدی رو که دیدم به این قسمت مربوط می شد رو برداشتم و به شکل زیر تغییر دادم :

&lt;link href=&quot;template_css&lt;?php if($text_direction==&#039;ltr&#039;) echo &#039;_&#039;.$text_direction ?&gt;.css&quot; rel=&quot;stylesheet&quot; type=&quot;text/css&quot; /&gt;

بعد هم از این آدرس قالب ja_sabina نسخه انگلیش را دان کرده و فایل css اش را با نام template_css_ltr در پوشه ی css ذخیره کردم .
تنها اتفاقی که افتاد منوی اصلی و سایر منوها به سمت چپ رفتند و فونت ها همه بزرگ شدند .
اگر دوستی مشکل مارا فهمید , لطف کنه راهنمایی کنه , ممنون

mr_aliagha
04-18-2008, 01:13 PM
دوست عزیز شما نیاز به دو تا template_css دارین ، یکی به نام template_css_rtl و یکی به نام template_css_ltr که باید rtl برا فارسی باشه و اون یکی برای انگلیسی ، پی تو حالت فارسی باید منو سمت راست باشه و تو حالت انگلیسی سمت چپ ( برای این قالب) رو این حساب باید css هارو تنظیم کنید . برا تعریف css هم می تونین از کد زیر تو قالبتون استفاده کنید:

&lt;link rel=&quot;stylesheet&quot; type=&quot;text/css&quot; href=&quot;&lt;?php echo $mosConfig_live_site; ?&gt;/templates/akowinterportal/css/template_css_&lt;?php echo $text_direction;?&gt;.css&quot; /&gt;

فقط دقت کنید که از direction:rtl; فقط در جاهای لزوم استفاده کنید ، چون ممکنه بعدا همین شما را دچار مشکل کنه، یه نکته دیگه هم اینه که اگه می خواین جایی تو قالب ، قالب رو نشون بده ، باید با یه if, else اون رو برای حالت فارسی و انگلیسی جدا کنید ، برا فارسی از همون jdate معروف ...
بار هم اگه مشکلی بود بگین من در خدمت هستم ، البته فکر کنم توضیحات کامل بوده باشه...

mr_aliagha
04-18-2008, 01:14 PM
البته حواستون باشه که کد نمونه بود و باید آدرس css خودتون را جاش قرار بدید...

car20
04-18-2008, 01:49 PM
علی آقای عزیز , ممنون
من دقیقا همین کد را با تغییر در نام قالب در صفحه index.php قالبم در لوکال قرار دادم , دو تا سی اس اس هم دارم یکی فارسی یکی هم که مال خود قالب انگلیسی است که نامش را به template_css_ltr تغییر داده ام اما بعد از ذخیره کردن , فونت ها بزرگ شده و جدول سمت راست ( در حال فارسی ) با انتخاب انگلیش به سمت چپ نمی رود و تنا یکمی منوی اصلی چپ چین می شود و فونت ها همه درشت می شوند . و دیگر با انتخاب هر زبانی هیچ تغییری نمی کنند .
آیا مشکل از لوکال بودن نیست ؟ تصاویر زیر را لطفا ببینید .

mr_aliagha
04-18-2008, 03:53 PM
خوب این مسئله طبیعی هست ، 2 روش دارین ، یا می تونین direction:ltr رو برای انگلیسی اعمال کنین، یا اینکه داخل کد های index.php قالب دست ببرین و بگین اگر ltr بود بیاد و ماژول های انتشار یافته در اون جدول رو در سمت چپ انتشار بده به جای سمت راست. ( روش دوم را پیشنهاد می کنم )
در مورد فونت هم باید در css های مربوطه ( برای انگلیسی _ltr و برای فارسی _rtl رو ویرایش کنید) آموزش های css هم موجود هست یه نگاه بهشون بندازین ضرر نداره!!

car20
04-18-2008, 04:03 PM
با سپاس از شما علی آقای عزیزم
من این کد را ابتدا در بالای صفحه قالبم گذاشتم :

&lt;html xmlns=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> dir=&quot;&lt;?php echo $text_direction;?&gt;&quot;&gt;

بعد هم از این کد استفاده کردم :

&lt;?php if( mosIsRTL()==true) { ?&gt; &lt;link href=&quot;&lt;?php echo $ja_template_path;?&gt;/css/template_css_rtl.css&quot; rel=&quot;stylesheet&quot; type=&quot;text/css&quot; media=&quot;screen&quot; /&gt; &lt;?php }
else { ?&gt; &lt;link href=&quot;&lt;?php echo $mosConfig_live_site;?&gt;/templates/ja_sabina/css/template_css_ltr.css&quot; rel=&quot;stylesheet&quot; type=&quot;text/css&quot; /&gt; &lt;?php }?&gt;

و درست شد , با تشکر و سپاس فراوان از شما دوست خوبم , اما فقط الا مشکلم اینه که جدول اصلی قالب در حالت انگلیش از سمت راست به چپ نمی ره و فقط ماژول ها چپ چین می شوند , این جا کجا رو باید تغییر بدم . ببخشید که اینقدر سوال می پرسم .ممنون

car20
04-18-2008, 04:14 PM
اما الان که این کد ها را روی سرور هم اضافه کردم همه چیز به هم ریخت , ببینید :

mr_aliagha
04-18-2008, 04:15 PM
خوب شما اصلا روش مناسبی رو انتخاب نکردین ، اضافه کردن دایرکشن در تگ &lt;html کار رو بعدا خراب می کنه ( الان متوجه نمی شین ، بعدا تو نمایش در فایرفاکس در برخی کامپوننت ها کارتون رو لنگ می ذاره...)
به منظور انتقال از سمت راست به چپ که گفتم باید یه شرط بذارین در قالب که در حالت انگلیسی این td باشه و در حالت فارسی اون td ...

mr_aliagha
04-18-2008, 04:17 PM
گفتم که این روش کار رو خراب می کنه ، حالا شانس اوردین که همین حالا خودش رو نشون داد، تو بعضی قالب ها الآن درسته اما برا برخی کامپوننت ها مثل fireboard مشکل پیدا می کنه که اون وقت اصلا نمی فهمین چی شده...

car20
04-18-2008, 07:21 PM
خوب وقتی دانشش رو ندارم تنها یک کار می مونه بکنم و اون اینکه قید این کمپوننت رو بزنم , از شما واقعا ممنونم , لطف کردین .

mr_aliagha
04-18-2008, 07:43 PM
بذارین تا دقیق تر مشخصش کنم ، به صورت فرضی البته:
فرض می کنیم یه جدول داریم که یه قسمت ازش جدا شده فقط برا ماژول ها و سمت راست قرار گرفته ، یه قسمت هم داریم که سمت چپ هست و بادی ه قالبمونه.
حالا باید قسمت راست رو از چپ با یه if جدا کرد: ( نمونه هستا حالا ور ندارین همین و کپی پیست کنین)

if($text_direction==&quot;rtl&quot;){&lt;table&gt;
&lt;tr&gt;
&lt;td align=left&gt;
body
&lt;/td&gt;
&lt;td align=right&gt;
right module
&lt;/td&gt;
&lt;/tr&gt;
&lt;/table&gt;
}
else{
&lt;table&gt;
&lt;tr&gt;
&lt;td align=left&gt;
right module
&lt;/td&gt;
&lt;td align=right&gt;
body
&lt;/td&gt;
&lt;/tr&gt;
&lt;/table&gt;
}

car20
04-18-2008, 08:11 PM
علی جان امکانش براتون هست من فایل های قالب را پیوست کنم برام انجام بدین ؟ البته جسارت من رو ببخشید واقعا به این کد نیاز دارم اما کاملا ا گیج شدم .

mr_aliagha
04-18-2008, 09:27 PM
قالب همون قالب پیش فرض مامبو فارسی هست دیگه؟! اگه تغییراتی تو اون ندادین ، همون رو خودم دارم دیگه ، درستش می کنم همین جا می ذارم.
اگر هم نه ، خودتون آپلود کنین لینک رو بذارین همین جا.

car20
04-19-2008, 04:25 AM
بلي علي آقا جان ، قالب پيشفرض مامبو هست ، بسيار بسيار ممنون و سپاسگذارم .

car20
04-20-2008, 06:42 AM
سلام
وقتي با استفاده از اين كمپوننت كاربر بر روي فارسي يا انگليسي كليك مي كنه ، متغير text_direction تغيير مي كنه ؟ تابع mosIsRTL رو يكمي برام توضيح مي دين ؟

mr_aliagha
04-20-2008, 09:20 AM
فکر نکنم تغییر کنه ، فقط مقدار متغیر lang هست که در حالت فارسی fa_IR هست و در حالت انگلیسی en من برا خودم کاری که کردم اینه که اول قالب یه if, else گذاشتم که اگه lang برابر با fa_IR بود text_direction رو rtl کنه و در غیر این صورت ltr ...

car20
04-20-2008, 10:08 AM
ليست متغيرهاي مامبو كجاست ؟ آيا تو فايل configuration تمام متغير ها ليست شده ؟ از اين تابعي كه جناب فيروزمندان ازش اسم برده بودند MosIsRtl نمي دونيد كجاها مي شه استفاده كرد؟

mr_aliagha
04-20-2008, 10:44 AM
اون دیگه باید documentation های مامبو رو ببینین! چی کار به این تابع دارین اصلا؟! برا دو زبانه کردن اصول همون جوری هست گه گفتم ، متاسفانه 3 شنبه امتحان دارم و یکم سرم شلوغه ، با این حال سعی می کنم زودتر قالب رو براتون دو زبانه کنم و آپلود کنم...

car20
04-20-2008, 11:03 AM
درود علي آقا جان
دستتون درد نكنه ، آخه در صفحات قبل تر آقاي مدير از اين تابع كه به ورژن 4.6.2 اضافه شده و كارها رو خيلي راحت تر كرده اسم برده بودند بد نديدم يكمي در باره اش بدونم ، با اين حال با توضيحات خوبي كه تا حالا دادين سعي مي كنم يكمي باهاش ور برم ببينم مي تونم درستش كنم يا نه ، البته تا روز سه شنبه هم صبر مي كنم تا شما زحمتش رو بكشيد . اميدوارم در امتحان موفق باشيد .

mehdimm
04-20-2008, 12:10 PM
بازم سلام
من کاملاً راحت و بدون مشکل دارم از این کامپوننت استفاده می کنم ولی امروز متوجه شدم که در حالت انگلیسی وقتی می خوای نسخه چاپی رو نمایش بده، متن فارسی مطلب رو نمایش می ده!
شما نمی دونید مشکل از چیه؟؟؟

amir.d
04-20-2008, 01:22 PM
سلام
بله منم با مشکل شما برخورد کردم

در حالت انگلیسی وقتی می خوای نسخه چاپی رو نمایش بده، متن فارسی مطلب رو نمایش می ده!
شما نمی دونید مشکل از چیه؟؟؟

دقیقا در صفحه ای که با استفاده از جاوااسکریپت باز میشه این نوع آدرس هست :

index2.php?option=com_content&amp;task=view&amp;id=1&amp;Itemi d=7&amp;pop=1&amp;page=0
خوب هیچ اثری از lang نیست !!! :-\
اساتید میشه راهنمایی کنید

mr_aliagha
04-20-2008, 02:14 PM
آره مشکل داره ، بررسی کردم برا من چه حالت انگلیسی و چه حالت فارسی ،pdf و نسخه چاپی رو به صورت انگلیسی نشون می ده!! ( یعنی مال من هم مشکل داره اما برعکس شما ها!! )

amir.d
04-21-2008, 08:03 AM
فکر کنم این بخشها رو به زبان دیفالت نمایش میده :-\
اما راه حل رو کسی کشف نکرده ؟؟

Enterhost
04-22-2008, 08:56 PM
با سلام و خسته نباشید

من در مورد این کامپونت یک چیز رو متوجه نشدم و اون هم این است آیا زمانی که این کامپونت را فعال و سایت رو مثلا دو زبانه می کنیم تمامی متن های سایت از جمله مقالات و نوشته ها و ..... به صورت انگلیسی در می یان یا نه فقط منو ها و ماژول ها و باید بقیه موارد را خودمان ترجمه کرده و قرار دهیم

باتشکر
Hosseini

mr_aliagha
04-22-2008, 10:01 PM
مطالب استاتیک رو باید خودتون ترجمه کنید و همین طور عنوان ماژول ها و ...

hossein.shokrzadeh
04-23-2008, 05:53 AM
سلام
و چطوری باید ست کنیم که کدوم مطلب ترجمه ی کدوم مطلبه؟
یا علی علیه السلام

mr_aliagha
04-23-2008, 08:28 AM
سلام .
خوبین که ان شا ال..
کم پیدا هستین یه مدته ...
خوب یه قسمت داره به نام translation که از اون جا content مربوطه رو انتخاب می کنید و ترجمه می کنید.
ولی باید یه فکر برای pdf و print این کامپوننت بشه حتما...

hossein.shokrzadeh
04-23-2008, 09:41 AM
سلام
مرسی، یه مقدار سرم خیــــــــــلی شلوغ شده ;) یه پام تهرانه یه پام شمال! واسه اینه کم توفیق شدیم :) شرمنده
ممنون از جواب
واسه قضیه print و ... هم فکر کنم بشه تو کد هاش تغییراتی داد که درست شه(کد های print و .. )
یه نگاه بنداز، من وقت نمیکنم حقیقت :)
یا علی علیه السلام

digitz
04-24-2008, 08:33 AM
در حالت کلی کدهایی که برای RTL و LTR کردن CSS قالب باید در index.php قالبتون قرار بدید ایناست:
لازم به ذکر است که باید آنها را قبل از تگ head قرار دهید.

&lt;html xmlns=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> dir=&quot;&lt;?php echo $text_direction;?&gt;&quot;&gt;
&lt;?php if( mosIsRTL()==true) { ?&gt; &lt;link href=&quot;&lt;?php echo $mosConfig_live_site;?&gt;/templates/&lt;?php echo $mainframe-&gt;getTemplate(); ?&gt;/css/template_css_rtl.css&quot; rel=&quot;stylesheet&quot; type=&quot;text/css&quot; media=&quot;screen&quot; /&gt; &lt;?php }
else { ?&gt; &lt;link href=&quot;&lt;?php echo $mosConfig_live_site;?&gt;/templates/&lt;?php echo $mainframe-&gt;getTemplate(); ?&gt;/css/template_css_ltr.css&quot; rel=&quot;stylesheet&quot; type=&quot;text/css&quot; /&gt; &lt;?php }?&gt;

فرقش اینه که چون بصورت &lt;?php echo $mosConfig_live_site;?&gt;/templates/&lt;?php echo $mainframe-&gt;getTemplate(); ?&gt; آدرس دهی شده دیگه وابسه به آدرس مستقیم مربوط به قالب خاصی نیست و در همه قالب ها بدون انجام تغییر جواب میده.

در پایان در فایل templatedetails.xml تغییرات لازم را انجام داده، به این معنا که فایل های CSS جدید را تعریف نمائید.

mr_aliagha
04-24-2008, 09:46 AM
با سلام .
البته جسارته حرف شما رو رد کنم ولی اضافه کردن

dir=&quot;&lt;?php echo $text_direction;?&gt;&quot;
در تگ &lt;html&gt; باعث می شه که در حالت rtl قالب به هم بریزه ، شاید الآن مشکلی نداشته باشید ، اما بعدا با نصب بسیاری از کامپوننت ها به هم می ریزه ، از جمله ریموسیتوری و فایربرد...
پس به دوستان پیشنهاد می کنم از این قسمت کد استفاده نکنند ، اما بقیه اون باعث می شه که بدون نیاز به تغییر در کد بتونید ازش استفاده کنید.

digitz
04-24-2008, 11:19 AM
حرف شما تائید می شود.
متشکرم از راهنماییتون

Enterhost
04-30-2008, 07:21 PM
با سلام

چطوری می شه به این کامپونت زبان اضافه کرد .مثلا من الان می خوام عربی رو اضافه کنم چطوری می تونم ؟

باتشکر

mr_aliagha
04-30-2008, 10:08 PM
اول باید از طریق مدیریت ترجمه ، زبان رو اضافه کنید ، بعد از طریق language configuration این کامپوننت ، زبان مربوطه رو اکتیو کنید.

Enterhost
05-01-2008, 06:16 AM
ممنون دوست عزیز فقط یک سوال من از کجا می تونم زبان عربی رو برای مامبو پیدا کنم ؟

باتشکر

mr_aliagha
05-01-2008, 07:07 AM
اگه اشتباه نکنم کلی وقته که کسی زبان عربی برا مامبو نداده بیرون می تونید خودتون ترجمه کنید :-X

ghohestan
07-08-2008, 07:25 AM
با تشکر از استاتید محترم مامبولرن
مطالب جالب و مفیدی رو تو این موضوع پیدا کردم. طول کشید ولی ارزشو داشت
پیشنهاد می کنم دوستان و اساتید ارزجمند این تاپیک رو به عنوان یه تاپیک اصلی تو انجمن قرار بدن :)

minaei
07-09-2008, 07:12 AM
من این کامپوننت رو روی لوکال نصب کردم و بخوبی کار میکنه.
اما نه منوهاش و نه نوشته های بخش مدیریت فارسی نیستند.
persian.php رو به fa_IR.php هم تبدیل کردم اما تغییری نکرد. مجبور شدم از فایل english.php یک کپی بگیرم و اون رو با persian.php عوض کنم.
آیا این کار درستی هست یا نه؟ ممکنه بعدها مشکلی بوجود بیاد؟

mhadaily
07-09-2008, 07:54 AM
خیر مشکلی نیست

Enterhost
07-14-2008, 04:17 PM
با سلام

این کامپونت با مامبو 4.6.5 سازگار نیست و موقع نصب ارور می ده باید چیکار کنیم تا سازگار بشه ؟

باتشکر

ghohestan
07-15-2008, 04:12 AM
من تو لوکال نصب کردم و خیلی هم تست شد
هیچ مشکلی نداره
امروز فردا رو سایت اصلی تست می کنم و خبرو می دم
ولی فکر کنم با سری 4.6 مشکلی نداشته باشه
موفق باشید

mehdimm
07-15-2008, 06:19 AM
تو سایت هم با 465 مشکل نداره!!!

firoozmandan
07-15-2008, 02:02 PM
خبر جدید :

Today the NokKaew have released NokKaew 1.6.2 stable, this minor bug fixing release fix important bugs, improve the layout for speedy your daily work with it and improve the configuration reducing the chance of get problems installing NokKaew.

To upgrade from NokKaew 1.6.1 install the patch via Universal Installer, grab your copy of NokKaew 1.6.2 from <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

;)

mehdimm
07-27-2008, 06:38 PM
دوستان عزیز استفاده مننده از NokKaew !!!! حتماً این تاپیک رو که توسط امیر آقای گل تنظیم شده رو مطالعه کنید.

m_s
08-26-2008, 02:32 PM
سلام
کامپوننت user_extended من بعد از نصب دیگه کار نمیکنه؟
الان دیگه کسی نمیتونه در سایتم ثبت نام کنه

m_s
08-26-2008, 02:37 PM
ببخشید ها منظورم این بود که بعد از نصب کامپوننت 2 زبانه دیگه کامپوننت یوزر اکسندت کار نمیکنه؟

ghohestan
08-26-2008, 02:38 PM
جسارتا من هم بعد از نصب nakkeaw به این مشکل برخوردم.

m_s
08-30-2008, 08:05 AM
یعنی از خیر این کامپوننت باید گذشت؟!

developer
08-30-2008, 09:54 AM
ممکن هست element همه کامپوننت ها در کامپوننت nokkeaw ست نشده باشه . در این صورت یا باید المنت مورد نظر را بنویسید و یا صبر کنید تا منتشر بشه

ghohestan
08-30-2008, 01:41 PM
شاید بر خلاف قوانین انجمن باشه
ولی مشکل دیگه ای هنگام تغییر زبان، که دارم اینه که محتویات صفحه اول رو تغییر نمی ده!!!

hraeissi
05-11-2009, 08:05 AM
سلام

دوستان من تازه می خواهم سایتی را دوزبانه کنم . این تاپک را خواندم و تنها کمکی که کرد دانلود کامپوننت مربوطه آن بود .

حال طبق معمول من این کامپوننت را به همراه پچ آن از طریق مدیریت سایت نصب کردم و ok هم داد ولی نمی دانم الان از کجا و چگونه باید کار دو زبانه کردن را شروع کنم .

لطفاً راهنمائی نمائید

yaser1
05-14-2009, 01:43 PM
سلام
من زیر منوهایی در یک منو دارم که بعضی هاشون رو نمیخوام در زبان دوم نشون بدم. یعنی با رفتن به زبان دوم چند تا آیتم منو کم میشه

اگه اون آیتم های مورد نظر رو ترجمه نکنم یا ترجه شده شون رو منتشر نکنم هم باز عبارت فارسی منوها رو نشون میده. چکار باید بکنم؟

yaser1
05-14-2009, 01:47 PM
ولی نمی دانم الان از کجا و چگونه باید کار دو زبانه کردن را شروع کنم .

سلام
منوی کامپوننت &gt; Nokkaew بعدشم Translations

حالا از لیست سمت چپ آیتم مورد نظر برای ترجمه رو انتخاب کن. مثلا Menus &gt; فرضا ارسال لینک رو انتخاب کن (ویرایشش کن) &gt; در قسمت Name(ترجمه) معادل انگلیسیش رو بنویس (زبان رو هم تنظیم کن، مثلا بذار انگلیسی و بعدش ترجمه رو بنویس و ذخیره کن)

ماژولش رو هم در بخش ماژولهای کاربری برو و منتشر کن

yasan
09-06-2009, 09:08 PM
ولی نمی دانم الان از کجا و چگونه باید کار دو زبانه کردن را شروع کنم .

سلام
منوی کامپوننت &gt; Nokkaew بعدشم Translations

حالا از لیست سمت چپ آیتم مورد نظر برای ترجمه رو انتخاب کن. مثلا Menus &gt; فرضا ارسال لینک رو انتخاب کن (ویرایشش کن) &gt; در قسمت Name(ترجمه) معادل انگلیسیش رو بنویس (زبان رو هم تنظیم کن، مثلا بذار انگلیسی و بعدش ترجمه رو بنویس و ذخیره کن)

ماژولش رو هم در بخش ماژولهای کاربری برو و منتشر کن

من اینطور منظور شما رو متوجه شدم:
ما بایستی خودمون متن رو ترجمه کنیم و بعد متن ترجمه شده رو بگذاریم تو قسمتی که مربوط به مطلب هست درسته؟؟؟؟

خوب اگه اینطوری باشه پس ما بایستی بوسیله یه برنامه ای بتونیم اینکار ترجمه رو انجام بدیم که بعد بگذاریم تو این قسمت

شما برنامه ای رو سراغ دارین که رایگان باشه و نیاز کار ترجمه رو انجام بده|؟؟؟؟

firoozmandan
09-07-2009, 10:41 AM
سلام

اکثر برنامه ها رایگان نیستند
شما میتونید از ترجمه گوگل استفاده کنید

اضافه شدن امکان ترجمه فارسی در گوگل Google (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

یا علی

maybod-adineh
11-13-2009, 04:52 PM
سلام
من موقع نصب با این پیام مواجه میشم !
File /home/adineh/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> does not exist
میشه راهنمایی کنید ؟

نوید
11-13-2009, 05:17 PM
سلام
این موضوع متعلق به 20 آوریل 2008 است
لطفا مشکل خود را در موضوعی جدید مطرح نمایید
موفق باشید

ehsan_ar
01-26-2011, 07:54 AM
سلام. نسخه مامبوي سايت من 4.6.1 هست. آياي براي اين نسخه هم امكان چندزبانه كردن وجود دارد؟

مهدی.
01-26-2011, 10:45 AM
سلام

بله - با همین کامپوننت میتونید ولی پیشنهاد میکنم به نسخه 4.6.5 ارتقا دهید.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

ehsan_ar
02-07-2011, 04:12 PM
ممنون
نصب كردم و امكاناتش اضافه شد. دو زبان رو فعال نمودم . زبان اصلي سايت فارسي است. زبان دوم را انگليسي انتخاب كردم كه كليه محتوي و منوها به آن ترجمه بشه. برخي از منوها هم به زبان دوم ترجمه شد. اما الان در سايت امكاني براي انتخاب زبان دوم نيست.
عبارت SELECT LANGUAGE رو در سايت اضافه كرده اما قابل انتخاب نيست. هر چي در تنظيمات تغيير ميدم زبانهاي فعال رو براي انتخاب در دسترس نمي‌گذاره.

مهدی.
02-07-2011, 11:05 PM
سلام

از ماژول این مورد باید استفاده کنید فکر میکنم ! تا جایی که به یاد دارم در مامبو دیگ نیز این ماژول بود !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

ehsan_ar
02-08-2011, 07:46 AM
ممنون از راهنمايي.
اما در mambo-digg چيزي وجود نداشت. و مشكل من همچنان باقيست. يعني با اينكه زبانهاي فارسي و انگليسي رو active‌ كردم. اما هيچ ليست قابل انتخابي در سايت نمايش نمي‌ده. فقط عبارت select language رو مي‌نويسه كه قابل انتخاب نيست. از حالتهاي مختلف مثل combobox يا ليست عمودي و افقي هم استفاده كردم تفاوتي نميكنه
فكر مي‌كنم در تنظيمات كامپوننت Nokkaew همه حالتها رو تست كردم. احتمالاً در جاي ديگه‌اي بايد تغييري داده بشه.
ضمناً قبلاً گفتم كه ورژن مامبوي سايت من 4.6.1 هست.
ممنون ميشم از هر كسي كه تجربه داره كمك كنه