PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال به هم ریختگی نمایش کامنت ها در jcomment

fa_karoon
10-03-2015, 08:03 AM
سلام دوستان
خیلی تو اینترنت دنبال این گشتم که ببینم کسی این مشکل رو داشته یا نه چیزی پیدا نکردم
وقتی لیست نظرات رو نشون می ده تو هم رفتگی اتفاق می افته و نظرات زیر فرم می ره و دکمه بازآوری نظرات هم جابه جا شده مثل تصویر زیر
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

من تو سایتم از کامپوننت k2نسخه ارس جوملا استفاده کردم و قالبم هم zt_dian هستش که از فریمورک zoo template استفاده می کنه یه افزونه فروش فایل ایرانی هم هست
خودم احساس می کنم به خاطر ناهماهنگی با یه چیزی این اتفاق می افته آخه همین کامپوننت جاهای دیگه درست نمایش داده می شه.

P30Yaran
10-03-2015, 08:20 AM
از
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
میتونید استفاده کنید اسکریپت خوبیه

fa_karoon
10-03-2015, 09:45 AM
از
میتونید استفاده کنید اسکریپت خوبیه
دوست عزیز مرسی از پاسختون اما اسکریپت ساخت مدرسه چه کمکی می تونه به من بکنه؟

H@m3d
10-04-2015, 06:14 AM
سلام

با یک قالب دیگه تست و نتیجه رو بررسی کنید.

fa_karoon
10-06-2015, 08:39 AM
حل شدن دوستان کافی بود به کلاس #comments .comments-list یعنی خط 34 فایل style_rtl.css در مسیر component/com_jcomments/tpl/default/ خصوصیت display:inline; رو اضافه کنیم