PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : میخوام ماژول در ادامه مطلب نباشه ....

hosseintv
10-05-2015, 06:36 AM
سلام و عرض ادب
آقا قبلا خیلی جستجو کردم پیدا نشد ....
من تو سایتم برای هر مجموعه یه منو (مجموعه بلاگ) ایجاد کردم میخوام الان میخوام ماژول ها فقط در ادامه مطلب نباشه ولی در منوها و منوی اصلی باشه.
تک منو رو برداشتم در تنظیمات ماژول ولی هم از منو هم از ادامه مطلب حذف میشه مبخوام فقط در ادامه مطلب نباشه در منو باشه

hosseintv
10-06-2015, 02:41 PM
کمک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

afrouz
10-07-2015, 06:30 AM
سلام دوست عزیز
سوالتون واضح نیست منظورتونو متوجه نشدم

hosseintv
10-07-2015, 11:57 AM
وقتی یه ماژول مثلا x رو تعریف میکنم در صفحه اصلی و منو ها و ادامه مطلب نمایش داده میشه
من میخوام در صفحه اصلی و منوها باشه ولی وقتی رو یک مطلب کلیک میکنیم مطلب باز میشه اونجا نمایش داده نشه

Nasserak
10-07-2015, 12:02 PM
سلام عرض ادب

خب شما میتونی از قسمت تنظیمات ماژول قسمت تخصیص منو ( جوملا 3 ) صفحاتی رو که میخواین نمایش داده نشه رو مشخص کنید

اگه سوال اشتباه متوجه نشده باشم
در غیر این صورت لطفا عکس بزار با عکس توضیح بده چون سوالت خیلی گنگه

موفق باشی

hosseintv
10-07-2015, 08:50 PM
وقتی تو تنظیمات ماژول منو رو مورد نظر رو غیر فعال کنیم دیگه در نه در منو نمایش داده میشه نه در مطالب.
ولی من میخوام فقط در مطالب نباشه در منو باشه

afrouz
10-08-2015, 09:29 AM
دوست عزیز
شما یه کار اشتباه انجام میدین لازم به غیرفعال کردن ماژول نیست
ماژول رو فعال کنین یه قسمت داره تخصیص منو اونجا میتونین مشخص کنین که ماژولتون تو کدوم صفحات نشون بده تو کدوم نشون نده مثلا تو منوی x و y نشون بده تو صفحه z نشون نده
میشه بپرسم از چه ماژولی دارین استفاده میکنین؟

hosseintv
10-08-2015, 03:45 PM
داداش منم منظورم همینه منظورم از غیرفعال کردن این بود در تنظیمات ماژول تیک منوی x رو بردارم نه ماژول رو غیر فعال کنم
من از ماژول تبلیغات جوملا استفاده میکنم