PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اگه کسی بلده کمک کنه ، گیر کردم

sina.h
04-30-2007, 08:01 PM
من سه تا سوال دارم که از هر کی این ارسال رو می خونه خواهش می کنم جواب هر کدومو می دونه بگه :
1- در پیش نمایش سایتم رای های نظر سنجی ثبت نمی شن و جواب اونها توی اعلام نتایج نمیاد ؛
2 - چه جوری می تونم فلشی روکه طراحی کردم توی سایتم بذارم ،
3- یه فرم کامل می خواهم که اعضای سایت بتونن اونو کامل کنن و بقیه بتونن اونو ببینن .

از راهنماییتون ممنونم .javascript:void(0);

yss.ir
05-01-2007, 12:19 AM
اول خوش اومدی

- می تونی کامپوننت نظرسنجی پیشرفته رو از قسمت دانلود سایت دانلود کنی
- در این مورد خیلی صحبت شده، یه سرچ کوچولو >می تونی از کد قرار گرفتن فایل فلش استفاده کنی<
- نمی دونم؟

firoozmandan
05-01-2007, 08:25 AM
3) کاربران می بایست در هنگام ارسال سوالات و مشکلات و پیغامهای خود از یک موضوع مناسب استفاده نمایند. این موضوع می بایست در رابطه با سوال ، مشکل و یا پیغام ایشان باشد. در غیر اینصورت در حالتی که کاربر جدید باشد به او اخطار داده خواهد شد. در صورت تکرار مکرر این موضوع توسط کاربران چه جدید و چه قدیم ، برخورد جدی خواهد شد.
از انتخاب عناويني از جمله كمك ، تورو خدا كمكم كنيد ، خيلي مهم ، هر كي ميتونه جواب بده ، نياز به پاسخ فوري ، يك برنامه ، چطوري ميتونم ، كرك برنامه و جملاتي شبيه به اين پيغامها جدا خودداري نماييد .
راهنمايي در اين زمينه : ‌براي انتخاب موضوع ميتوانيد از كلمات كليدي سوال خود استفاده كنيد.

6) لطفاً در هنگام طرح سوالات خود آنها را به صورت جداگانه مطرح فرمایید. بدین معنی که در صورتی که سوالهای گوناگونی دارید ، آنها را در چندین ارسال مطرح نمایید و از مطرح کردن تمامی سوالات در یک ارسال خودداری فرمایید .

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

این دو مورد جزء قوانین انجمن مامبولرن هست و کاربر موظف به اجرای اون هست .

لطفا قوانین رو مرور کنید تا در پستهای آینده دچار مشکل نشید

یا علی