توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ویرایش مطلب ارسالی و تغییر تاریخ؟!
yasesepid
04-30-2007, 11:23 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز. من یه سایت خبری دارم به آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
وقتی که خبری در سایت ارسال می کنم و چند روز دیگه اون رو ویرایش می کنم تاریخ ارسالش عوض میشه. برا اینکه تاریخ ارسال ثابت بمونه باید چکار کنم. آخه سایت من یه سایت خبریه و نباید تاریخ ارسال خبرش تغییر کنه. فرض کنید من سه روز پیش یه خبر ارسال کردم و امروز میخوام تصحیحش کنم. متاسفانه تاریخ خبر به امروز تغییر پیدا می کنه و تو صدر اخبار ارسالی قرار می گیره. یکی از دوستان کمک کنه ممنون میشم.
radmehr
05-01-2007, 07:29 AM
این مامبویی که شما رو سایتتون دارید رو ما منتشر نکردیم و مورد تایید ما نیست !
آخرین نسخه مامبوی درست رو میتونید از سایت دانلود کنید.
yasesepid
05-01-2007, 07:54 AM
این مامبویی که شما رو سایتتون دارید رو ما منتشر نکردیم و مورد تایید ما نیست !
آخرین نسخه مامبوی درست رو میتونید از سایت دانلود کنید.
آقا چه فرقی می کنه، مامبو مامبوه دیگه، من فقط از شما خواهش دارم کمک کنید. من از مامبو هیچی حالیم نیست. اگه دوستی می تونه کمک کنه ثواب داره!
firoozmandan
05-01-2007, 08:23 AM
هر مامبویی مامبو نیست ;)
مامبویی که در سایت مامبولرن منتشر شده کلی تغییر کرده و این مشکلات به صورت پیش فرض حل شده .
مامبویی که شما استفاده میکنید مشکلات فراوانی داره که شما به یه مورد معمولی اون برخورد کردید .
پیشنهاد میکنم مامبو رو ارتقا بدید چون تا یه مدت دیگه مامبو 4.6.2 فارسی هم منتشر میشه و ...
یا علی
yasesepid
05-07-2007, 09:27 AM
سلام خدمت دوستان عزیز، دوستان اگه بخواهیم سایت ما رو ارتقا بدن و یک سری امکانات که می خواهیم به سایت اضافه کنن چقدر هزینه می گیرن؟ البته در صورتی که محتویات و چیدمان سایت تغییری نکند. اگه دوستان میتونن کمک کنن قیمت بدن با این ایمیل تماس بگیرید: yasnews.com@gmail.com
radmehr
05-07-2007, 09:29 AM
شما جزئیات کامل درخواست خودتون رو به ایمیل info[at]mambolearn[dot]com بفرستید باهاتون تماس گرفته میشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.