PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال قالب مانند این سایت

ehsanparty
10-23-2015, 08:31 AM
درود خدمت دوستان
یک قالب دقیقا مانند این سایت نیاز دارم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
نام قالب سعی کردم پیدا کنم موفق نشدم
دوستان و اساتید عزیز قالب این سایت را سراغ دارید معرفی کنید
فرقی نمیکند برای 2.5 یا 3 باشد
parsiland
10-23-2015, 09:03 AM
درود بر شما !
شبیه ش باشه چی ؟ یه مقدار احتیاج به تغییرات در سی اس اس داره.

ehsanparty
10-23-2015, 09:13 AM
درود بر شما !
شبیه ش باشه چی ؟ یه مقدار احتیاج به تغییرات در سی اس اس داره.

عینا مانند همین سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ظاهرا قالب اماده است

parsiland
10-23-2015, 09:18 AM
شبیه شم نمیخوای ببینی ؟ قشنگترم هست + رسپانسیو و...

ehsanparty
10-23-2015, 10:19 AM
شبیه شم نمیخوای ببینی ؟ قشنگترم هست + رسپانسیو و...

اگر نمونه ای هست لینک بدید
مرسی

parsiland
10-23-2015, 10:31 AM
درود بر شما !
پیدا کردن سایت شما زمان بر هست .

این سایتها با کمی ویرایش CSS شبیه مورد شما خواهد شد ، تو یه سبک هستن راحت میشه درستش کرد ، اگه نتونستی من در خدمتم.

لینک 1:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

لینک 2:
قالب سایت خودم :

ehsanparty
10-31-2015, 11:40 AM
درود بر شما !
پیدا کردن سایت شما زمان بر هست .

این سایتها با کمی ویرایش CSS شبیه مورد شما خواهد شد ، تو یه سبک هستن راحت میشه درستش کرد ، اگه نتونستی من در خدمتم.

لینک 1:

لینک 2:
قالب سایت خودم :

اگر نمونه فارسی رایگان برای دانلود هست ممنون میشم لینک بدید
ehsanparty
11-02-2015, 11:34 AM
دوستان موارد زیادی را جستجو کردم اما یافت نشد اگر مشابه این مورد دارید ممنون میشم لینک دهید
sirati
11-02-2015, 01:55 PM
سلام
دوست عزیز اگر رایگان مد نظرتون
فروم ورک نصب کنید و ویرایش کنید با افزونه ها !!
منم نزدیک به این چیزی ندیدم !
موفق باشید

parsiland
11-02-2015, 02:18 PM
درود دوست عزیز !

حالتون خوبه ؟

ببین اگه اون قالبهایی که به شما معرفی کردم رو میخواهید میتونید با بنده تماس بگیرید .

و

اینم یه قالب رایگان + رسپانسیو + 4 حالت رنگی و .... تقریبا یه چیزی تو مایه های قالب خودم هست اگه سی اس اس بلدی میشه ردیفش کرد ولی خدایی کار قشنگیه :

اینم اگه فول اسکرینش کنی کار قشنگیه ، من قبلا اینو برای مشتری زدم یه چیز خیلی تاپی دراومد: رسپانسیو + 10 حالت رنگی و...

اگه کارت راه نیافتاد خبر بده لینک بدم

در پناه یزدان

ehsanparty
11-02-2015, 07:33 PM
درود دوست عزیز !

حالتون خوبه ؟

ببین اگه اون قالبهایی که به شما معرفی کردم رو میخواهید میتونید با بنده تماس بگیرید .

و

اینم یه قالب رایگان + رسپانسیو + 4 حالت رنگی و .... تقریبا یه چیزی تو مایه های قالب خودم هست اگه سی اس اس بلدی میشه ردیفش کرد ولی خدایی کار قشنگیه :

اینم اگه فول اسکرینش کنی کار قشنگیه ، من قبلا اینو برای مشتری زدم یه چیز خیلی تاپی دراومد: رسپانسیو + 10 حالت رنگی و...

اگه کارت راه نیافتاد خبر بده لینک بدم

در پناه یزدان

آقا تشکر میکنم این خیلی خوبه : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ولی برای جوملا 3 هستش به قالب جوملا 2.5 نیاز دارم این چرا 2.5 نداره

ehsanparty
11-02-2015, 07:40 PM
برای 2.5 پیدا کردم سپاس