PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال برداشتن پس زمینه ماژول

fakour
11-08-2015, 08:36 PM
سلام دوستان چطور میتونم پس زمینه یک ماژول رو بردارم صفحه اول سایت رو ببنید؟ میخوام اون پس زمینه سیاه رو بردارم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

دوستان اگر پیشنهادی برای این صفحه دارن ممنون میشم کمک کنند صفحه اول میخوام فقط منو باشه مثل این سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
خودم ی کارای کردم اما اینجوریه دیگه

navid.ok
11-09-2015, 09:05 AM
سلام

با استفاده از فایرباگ می تونید ببینید.
باید بک گراند را از کلاس .tm-footer جذف کنید.
فشرده سازی سی اس اس را غیر فعال کنید تا بتونید بفهمید در کدوم فایل هست.

شاد باشید

parsiland
11-10-2015, 06:14 AM
سلام دوستان چطور میتونم پس زمینه یک ماژول رو بردارم صفحه اول سایت رو ببنید؟ میخوام اون پس زمینه سیاه رو بردارم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

دوستان اگر پیشنهادی برای این صفحه دارن ممنون میشم کمک کنند صفحه اول میخوام فقط منو باشه مثل این سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
خودم ی کارای کردم اما اینجوریه دیگه

درود بر شما !

اگه منظورتون اینه که زمانیکه با موس روی کادرها میریم سیاه میشه به مسیر زیر در هاستتون برید :

خط : 352 برو و بکگراند رو حذف کن یا کد رنگشو تغییر بده

در پناه یزدان