PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال تعویض دامنه و مشکل در ریدایرکت 301

Rapidleech
11-18-2015, 05:34 PM
با سلام
دوستان بنده یک دومین جدید برای سایتم تهیه کردم و قبلی رو روی جدیده ریدایرکت 301 کردم

اما مشکلی که هست الان فقط صفحه اصلی ریدایرکت میشه! و بقیه صفحات ریدایرکت نمیشن

چکار باید کرد ؟

من تیک wild card داخل ریدایرکت هم زدم

از این کد هم برای ریدایرکت استفاده کردم

RewriteEngine on
RewriteCond %{<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>} ^old\.com$ [OR]
RewriteCond %{<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>} ^<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>$
RewriteRule ^/?$ "<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>$1" [R=301,L]

مشکل کجاست ؟
لطفا راهنمایی بفرمایید

mersad
11-19-2015, 04:28 PM
دروود

ریدایرکت کردن صفحات با کد HTML (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> B1%DA%A9%D8%AA_%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86_%D8%B5%D9% 81%D8%AD%D8%A7%D8%AA_%D8%A8%D8%A7_%DA%A9%D8%AF_HTM L)

آموزش:قفل کردن www در آدرس URL (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %82%D9%81%D9%84_%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86_<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> F%D8%B1_%D8%A2%D8%AF%D8%B1%D8%B3_URL)

دروود

nastrn68
01-20-2016, 01:12 PM
سلام
ببخشید کسی هست که به من راهنمایی کنه؟
من چند وقت پیش یه سایتی دیدم که در مورد صنعت چوب بود.طراحی این سایت خیلی واسم دلچسبه و چشم نوازه...اگه بخوام قالب این سایت رو داشته باشم باید چطوری و از کجا تهیه کنم؟؟ اصلا کن امکان داره آدم بتونه این قالب رو از جایی بخره یا نه؟لطفا منو راهنمایی کنید.لینک سایتش رو هم واستون این پایین می ذارم.
درب ضد سرقت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

مهدی.
01-20-2016, 01:26 PM
سلام
ببخشید کسی هست که به من راهنمایی کنه؟
من چند وقت پیش یه سایتی دیدم که در مورد صنعت چوب بود.طراحی این سایت خیلی واسم دلچسبه و چشم نوازه...اگه بخوام قالب این سایت رو داشته باشم باید چطوری و از کجا تهیه کنم؟؟ اصلا کن امکان داره آدم بتونه این قالب رو از جایی بخره یا نه؟لطفا منو راهنمایی کنید.لینک سایتش رو هم واستون این پایین می ذارم.
درب ضد سرقت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

سلام

برای سوال خودتون باید در یک تاپیک جدید اقدام کنید!

ارسال شما حذف خواهد شد!

موفق باشید