توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افزونه multi category
enter_hejab
11-27-2015, 05:02 PM
سلام.ببخشید محصولات این سایت رو چجوری دسته بندی کردن از کامپوننت خاصی استفاده کردن ممنون می شم سریع جواب بدین
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
darabweb.ir
11-27-2015, 06:32 PM
سلام .
جسارت نباشه ولی سعی کنید زمان ایجاد تاپیک عنوان مناسب با اون تاپیک رو درج کنید .
در مورد سوالون هم خدممتون عرض کنم که این سایت با جوملا نیست . اگر شما میخواید همچنین دسته بندی برای محصولات سایت خود داشته باشید در صورتی که از جوملا استفاده می کنید
ابتدا مجموعه های خود را به دلخواه ایجاد کنید و زمان درج مطلب در پایین هر مطلب ماژول مطالب مرتبط رو فعال کنید ، و مطالب مرتبط با مطلب فعلی نیز انتخاب کنید
موفق باشید
mersad
11-30-2015, 03:04 PM
دروود
از نام مناسب برای ایجاد سوال خودتون استفاده کنید
ضمن این که این سایت که قرار دادید با جوملا نیست
ضمن این که میتونید با خود جوملا اینگونه دسته بندی داشته باشید
در صورت دسته بندی تو در تو میتونید از افزونه multi category استفاده کنید
در پناه ایزد
enter_hejab
12-04-2015, 11:33 AM
سلام .
جسارت نباشه ولی سعی کنید زمان ایجاد تاپیک عنوان مناسب با اون تاپیک رو درج کنید .
در مورد سوالون هم خدممتون عرض کنم که این سایت با جوملا نیست . اگر شما میخواید همچنین دسته بندی برای محصولات سایت خود داشته باشید در صورتی که از جوملا استفاده می کنید
ابتدا مجموعه های خود را به دلخواه ایجاد کنید و زمان درج مطلب در پایین هر مطلب ماژول مطالب مرتبط رو فعال کنید ، و مطالب مرتبط با مطلب فعلی نیز انتخاب کنید
موفق باشید
سلام.ممنونم از پاسختون.اما متوجه جمله آخرتون نشدم یعنی چجوری پایین هر مطلب ماژول مطالب مرتبط رو فعال کنم.درضمن من خیلی وقته از کدنویسی فاصله گرفتم همش یادم رفته
mersad
12-05-2015, 08:37 AM
متاسفانه ورژن جدید تجاری شد و در گذشته این افزونه رایگان بود !
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در پناه ایزد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.