توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فوری فوری
abolfazlplp
12-22-2015, 10:29 AM
سلام دوستان کسی می تونه کمکم کنه؟؟؟؟ من تو سایتم کلی تغییرات انجام دادم اما امروز یدفه همه تغییرات برگشته به یک هفته قبل. لطفن راهنمایی کنید چطوری این مشکل رو برطرف کنم
با تشکر
hraha97
12-22-2015, 05:35 PM
امیدوارم کسی پیدا بشه زودتر مشکل شما رو حل کنه
RezaDesign
12-22-2015, 07:44 PM
1- بی احترامی به قوانین انجمن : انتخاب نادرست عنوان درخواست
2- من ماشینم تو راه خراب شده یکی واسم تسمه پروانه بیاره !! کی می دونه ماشین من چیه تا خودم نگم تسمه پروانه چی می خوام ؟
سوال شما دقیقا همینه .. تغییرات شامل همه چیز میشه
توضیح بدید چی رو تغیر دادید اما برای بازگردوندن اون تنها راهتون برای عدم اتلاف وقت درخواست از هاست برای بک اپ دادن به یک تاریخ معینه
abolfazlplp
12-23-2015, 11:12 AM
امیدوارم کسی پیدا بشه زودتر مشکل شما رو حل کنه
تشكر از شما
abolfazlplp
12-23-2015, 11:15 AM
1- بی احترامی به قوانین انجمن : انتخاب نادرست عنوان درخواست
2- من ماشینم تو راه خراب شده یکی واسم تسمه پروانه بیاره !! کی می دونه ماشین من چیه تا خودم نگم تسمه پروانه چی می خوام ؟
سوال شما دقیقا همینه .. تغییرات شامل همه چیز میشه
توضیح بدید چی رو تغیر دادید اما برای بازگردوندن اون تنها راهتون برای عدم اتلاف وقت درخواست از هاست برای بک اپ دادن به یک تاریخ معینه
عنواني كه انتخاب كردم واقعن مناسب بود چون بسيار تو شرايط حساسي بودم.
اين مشكل هميني بود كه گفتم بدون هيچ غييري ناگهان اين اتفاق افتاد و بعد چد سعت دوباره به حالت اولش برگشت. من هنوزم نمي فهمم مشكل چي بود كه اين اتفاق افتاد.
RezaDesign
12-23-2015, 01:41 PM
برای بازدهی و پاسخ گیری باید قوانین را رعایت نمایید ولو اینکه شرایط شما خاص باشد
هدف از حضور در این تالار هم کمک به همدیگر و بالا بردن دانش جوملا و موارد مربوطه بدون هیچ منتی است
اما در مورد مشکل شما .. شما نگفتید چی تغییر کرده ؟ مطالب؟ قالب ؟ چیدمان صفحه ؟ و یا ..
به هر حال با چیزی که می تونم حدس بزنم اینه که کش مرورگر شما این مشکل رو داشته و الا نباید بدین صورت اتفاق بیفته
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.