PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جایگاه هدر در قالبهای yootheme نسخه warp

maani00
12-24-2015, 06:39 AM
سلام. عاجزانه خواهشمندم مشکل منو برطرف کنین.
من سعی میکنم یه جوری توضیح بدم که قابل فهم باشه و تونسته باشم منظورمو برسونم

توی مدیریت قالبم چندین استایل وجود داره، من استایل frost رو برای قالب solar خود انتخاب کردم. حالا میرم توی پوشه مربوط به همین استایل که میشه template-yoosolar-style-frost
اونجا دو تا پوشه هست، یکی css و دیگری image

توی پوشه image چهار تا عکس است که مربوط به استایلهاست
یکی از عکسها به نظر میاد برای هدر هست که تصویر زیر میشه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

ولی توی سایت همون عکس به این شکل نمایش داده میشه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

متوجه اختلاف شدین؟؟
پهن تر شده

این مشکل اونجا منو اذیت میکنه که میخوام به جای این عکس پیش فرض یه عکس به عنوان هدر بزارم ولی متاسفانه اونو پهن میکنه

مشکل از کجاست؟؟

maani00
12-24-2015, 03:05 PM
دوستان که اینقدر اطلاعات و تخصصشون بالاست لطف می کنن یه راهنمایی کنن بلکه گره گشا باشه

maani00
12-25-2015, 06:50 AM
کسی میتونه راهنمایی بکنه؟
من با همین بی سوادیم میدونم که احتمالا این موقعیت استایل دهی شده و تصویر رو تغییر میده و قطعا باید فایل css ویرایش بشه ولی مشکل اینه که نمیدونم کجای این فایل باید ویرایش بشه

maani00
12-25-2015, 09:24 AM
احتمالا باید کد responsive.css ویرایش بشه

اینم کدش

maani00
12-25-2015, 01:17 PM
احتمالا باید کد responsive.css ویرایش بشه

اینم کدش

اون لینک خرابه، لینک زیر صحیحه