PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عوض کردن عکس header

miremehr
05-03-2007, 05:48 AM
سلام
دنبال یه کامپوننت می گردم که بتوان عکس بالای صفحه (header ) را با آن عوض کرد .
کسی چیزی سراغ داره .
با تشکر

sorry4uboth
05-03-2007, 06:12 AM
شما دقیقا میخواید چیکار کنید؟

توضیح بدید تا راهنمایی کنیم

miremehr
05-03-2007, 07:05 AM
من می خواهم با توجه به مناسبت ها عکس بالای قالب را عوض کنم .می خواهم بدون اینکه وارد پوشه قالب شوم این کار را دستی انجام دهم بتونم از قسمت مدیریت این کار را انجام بدهم .

sorry4uboth
05-03-2007, 07:10 AM
شما میتونید قالب رو برای قسمت عکس از کدها PHP مثلا استفاده کنی

اینجا رو ببین

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اینجا با هر رفرش یک عکس بصورت رندم میاد میتونی عکسها رو بدی تا برات بصورت رندم بیاره

یا میتونی با تغییرات و ایجاد موقعیت ماژول بجای هدر از مازول نمایش تصاویر تصادفی استفاده کنی ...

miremehr
05-03-2007, 08:17 AM
یا میتونی با تغییرات و ایجاد موقعیت ماژول بجای هدر از مازول نمایش تصاویر تصادفی استفاده کنی ...

می شه در این مورد توضیح بیشتری بدهی

sorry4uboth
05-03-2007, 09:06 AM
خوب ببین تو میای بجای قسمتی که عکس اون بالا میاد یه موقعیت ماژول تعریف میکنی

بعد ماژول تصویر تصادفی او اونجا پابلیش میکنی و عکسها دونه به دونه با هر رفرش عوض میشند!

hossein.shokrzadeh
05-03-2007, 09:32 PM
سلام
البته اين براي رندم هست
براي اينكه با توجه به مناسبت ها اين كار بشه و از ادمين تغيير بدي بايد براش كامپوننت نوشته بشه
اگه ميخواي دستي سر هر مناسبت خودت عوض كني، ميتوني هدر هايي رو كه ميخواي رو تو يه پوشه Upload كني
بعد بري ماژول جديد بسازي تو اون موقعيت كه براي random pictures ساخته بودي انتشارش بدي
يا علي

miremehr
05-05-2007, 06:05 AM
مرسی از جوابتون من از آخی استفاه کردم کارم راه افتاد