PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سئو سایت جوملایی

mvkhatib
01-05-2016, 01:10 PM
سلام
یعنی اینقدر جوملا تو سئو داغون عمل میکنه که من تو هر فورومی کامنت میذارم همه میگن وردپرس تو سئو بهتره ؟
لطفا یک نفر کامل منو راهنمایی کنه میخوام سایت درست کنم و خیلی براش برنامه دارم لطفا بگین با وردپرس بسازمش یا با جوملا
ممنون

cantral4u
01-05-2016, 08:36 PM
سلام دوست عزیز
پشتیبانی جوملا و محصولات و افزونه و .... کافی برای این که بگیم جوملا از ووردپرس بهتره در جوملا 3 به قبل یه ذره تو بهینه سازی ضغیف بود که تو جوملا 3 این امر هم بهتر شده و اگر مناسب کار کنید به راحتی سُو خوبی را به شما میده

mehdininja
01-05-2016, 10:04 PM
سلام
یعنی اینقدر جوملا تو سئو داغون عمل میکنه که من تو هر فورومی کامنت میذارم همه میگن وردپرس تو سئو بهتره ؟
لطفا یک نفر کامل منو راهنمایی کنه میخوام سایت درست کنم و خیلی براش برنامه دارم لطفا بگین با وردپرس بسازمش یا با جوملا
ممنون

مثلا سایت بیتوته از جوملا داره استفاده میکنه ، سئوش ضعیفه ؟
سئو چیه که ادم به خاطرش از جوملا بگذره .

mvkhatib
01-09-2016, 03:57 PM
مثلا سایت بیتوته از جوملا داره استفاده میکنه ، سئوش ضعیفه ؟
سئو چیه که ادم به خاطرش از جوملا بگذره .

من سایت بیتوته رو میشناسم و انصافا سئوی خوبی هم داره ولی واقعا دلم میخواد یک نفر بتونه این دو cms رو از نظر سئو با هم مقایسه کنه من خودم با جوملا خیلی راحت تر هستم تا وردپرس ولی سئو هم خیلی برام مهمه و تا جایی که خوندم میگن سئو وردپرس خیلی قویتر داره کار میکنه لطفا من رو راهنمایی کنید

aminomidvaar
01-10-2016, 12:12 PM
سلام
خیلی راحت تو گوگل تایپ گنید مقایسه ورد پرس و جوملا
اگه زبان انگلیسیتون خوب هست جتمن توصیه میگنم انگلیسی سرچ کنید و تفاوت اساسی و کامل این دو تا سی ام اس رو تو همه ضمینه ها ببینید

موفق باشید

نوید
01-11-2016, 08:26 AM
سلام
مقایسه جوملا با ورد پرس کار صحیحی نیست چونکه من خودم برای سایت های شخصی ورد پرس و برای سایت های بزرگ جوملا را پیشنهاد میکنم
در کل جوملا پرتالی تر هستش
موفق و پیروز باشید