PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سلا م من این ماژول mod_roksprocket وقتی تغییرات ایجاد می کنم به این مشکل بر می خورم

yaser67
01-17-2016, 02:55 PM
سلام من این mod_roksprocket ماژول نصب کردم اما متاسفانه زمانی که در قسمت مدیریت خواستم تغییراتی را ذخیره کنم دچار این پیغام شدم و زمانی که روی ذخیره و جدید می زنم یه رو نوشت از این ماژول تو لیست ماژول هام میاره کسی می تونه کمکم کنه خواهشا دریغ نکنه من فاروم های جوملا یا stack overflow رو گشتم اما به هیچ نتیجه ای نرسیدم لینک این مدل می زارم . و این هم لینکی هست که مدل دانلود کردم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

و اینم پیغام خطای من هستش زمانی که دارمتغییرات رو ذخیره می کنم

Error while saving
Invalid JSON data {"status":"success","message":"","payload":{"module_id":164}}

yaser67
01-17-2016, 04:40 PM
کسی هست جواب بده ..خواهشن

علیرضا
01-17-2016, 04:58 PM
سلام

Save and close
ذخیره و بستن

رو برای ذخیره سازی بزنید.

یا علی

yaser67
01-17-2016, 07:30 PM
ممنون از وقتی که برام گذاشتید اگه اینطور باشه باید دکمه ذخیره رو بیهود گذاشته باشن می خوام بدونم علتش چیه که این پیغام می گیرم و یه عکس هم از ابتدای تنظیم ماژول گرفتم گذاشتم تو سایت stack over flow اگه میشه یه نگاه بندازی و بهم داستانش و بگی چون این ماژول حق انتخاب میده برای نو کاربردش که من در اول مرحله که باید دکمه continue رو بزنم همین erroreمی گیرم این لینک عکس هستش
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
کاملترش اینه
دکمه continueزیر پیغام تو عکس هستش...
و ایا این مشکل و همه دارن
؟؟؟

The parameter "roksprocket.layouts.tables.themes.default.basefile" must be defined.
این رو هم تو front end نمایش میده

علیرضا
01-17-2016, 07:58 PM
سلام

آیا با راهکاری که گفتم مشکلتون حل شد؟

دقیقا یادم نیست، فکر کنم یک تابعی برای شما فعال نیست، برای همین این اتفاق برای شما می افته.

یا علی

yaser67
01-17-2016, 09:01 PM
تشکر مجدد از پاسخ گوییتون علیرضا اون راهکارتون منجر به این مشکل میشه و در صفجه اصلی سایت چیزی نمیاره به غیر از عنوان زیرشاخه ها.. و صورت مسله همچنان باقی و مشکل پا برجاست
The parameter "roksprocket.layouts.tables.themes.default.basefil e" must be defined.
این رو هم تو front end نمایش میده و

mediawiki
01-18-2016, 05:46 AM
این باگ قبلاً در به روز رسانی نسخه 1.8.11 این افزونه رفع شده است.
شما باید از آخرین نسخه آن استفاده کنید و از اینجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) دانلود نمایید.
ضمناً در صورتی که مشکل همچنان باقی است گزارش مشکل برای rockettheme ارسال کنید.
البته برای فهم خطای Invalid JSON data مقاله ی فنی در اینجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) مطالعه نمایید.

yaser67
01-18-2016, 07:29 AM
سلام mediwikiممنون ازپاسخگوییتون متاسفاته من اخرین نسخه اش کهRokSprocket Module 2.1.9 از هست رو دانلود کردم و نصب کردم این پیغام و دریافت کردم و هنوز در حدی نیستم بتونم ماژول با ابن عزمت رو دست کاری کنم .

محمد محسنی
01-18-2016, 08:00 AM
سلام

2 پیشنهاد دارم

1- یک جوملای 2.5 دیگر در یک مسیر دیگر نصب کنید و امتحان کنید
2- یک جوملا 3 را هم نصب کنید و تست بگیرید

در ضمن این احتمال هم وجود دارد که دیگر با جوملا 2.5 سازگار نباشد

موفق و پیروز باشید.

mediawiki
01-18-2016, 08:46 AM
با توجه به تجربه بنده اکثر افزونه های غیر هسته جوملا مفید نیستند.
ولی به هر حال اگر واقعاً مشکل وجود دارد به پشتیبانی سازنده این افزونه ها مراجعه کنید.

yaser67
01-19-2016, 09:53 AM
مرسی و ممنون از راهنماییتون من به زودی این مشکل رو روی هاست میارم و اگه تونستم حل کنم حتما در جریان می زارمتون

مهدی.
01-19-2016, 11:08 AM
سلام

از مدیر سرور json را پرسش کنید که پشتیبانی میکنند یا خیر!

از نیازهای جوملا و این افزونه هست!

موفق باشید

yaser67
01-20-2016, 12:32 PM
سلام دوستان این سایت بنده حقیر هستش کسی مس تونه کمکم کنه user:***وpass:**** .....

مهدی.
01-20-2016, 01:44 PM
سلام دوستان این سایت بنده حقیر هستش کسی مس تونه کمکم کنه user:****وpass:**** .....

پاسخ شما داده شده است!

سلام

از مدیر سرور json را پرسش کنید که پشتیبانی میکنند یا خیر!

از نیازهای جوملا و این افزونه هست!

موفق باشید

لطفاً یا هاستتون رو تغییر بدید یا مدیر سرورتون رو باخبر کنید از این مشکل!

yaser67
01-20-2016, 02:55 PM
من این مشکل رو لوکال داشتم و الان روی هاست اپلود کردم تا حل بشه

mediawiki
01-20-2016, 03:08 PM
مشکلتون حل شد یا نه؟
من با اجازه وارد مدیریت شما شدم! :p

yaser67
01-20-2016, 04:35 PM
سایتم بالا نمیاد .. هروقت به نتیجه ای رسیدید بهم خبر بدید لطفا

mediawiki
01-20-2016, 04:40 PM
به امید خدا دارم درست می کنم سایت شما هم بالا آمد در حال نصب افزونه مورد نظر هستم

yaser67
01-20-2016, 04:50 PM
مرسی ممنون داداش اگه درست کردی خوهشا علتش بهم بگو من خودم تا حدی که بتونم کامپوننت ساده بنویسم بلدم اما دوست ندارم صورت مسله رو حذف کنم تا خدی که می تونم دکمه ذخیره رو بردارم یا پیغام رو نمایش ندم اما علت این برای من یه علامت سوال شده

mediawiki
01-20-2016, 05:37 PM
فقط به خاطر اسم قشنگت این کارها رو انجام دادم
تشکرت یادت نره! :cool:

mediawiki
01-20-2016, 06:03 PM
دیگه این همه افزونه بی خود و اضافی نصب نکن.
ضمناً رمز خودت رو هم عوض کن. :cool:

yaser67
01-20-2016, 06:46 PM
دستتون درد نکنه media wiki ولی من روی جوملا ۲.۵ این مشکل داشتم نمی دونم شما یا کسی دیگه جوملای منو ارتقا داده بااین وجود تو جوملا ۳ کار می گنه اما تو ۲.۵ هنوز مشکل داره

علیرضا
01-20-2016, 07:56 PM
سلام

به هیچ وجه رمزعبور سایت خود را به طور عمومی قرار ندهید.

یا علی

مهدی.
01-20-2016, 08:48 PM
دوست عزیز روی نسخه جوملا 2.5 شما باید موضوع json در سرور رو رفع کنید!

این سوال تمام شده هست و من نمیدونم شما چرا توجهی به پاسخها نمیکنید!

تاپیک قفل شد

موفق باشید