PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک فوری ..مشکل در localhost

mobarezmahdy
01-21-2016, 08:28 AM
سلام دوستان..
پیشاپیش از کمکتون ممنونم ..
localhost رو در مرورگر وارد میکنم اما نمیاد بالا .. فایل index.php رو هم اصلاح کردم اما بازم نمیاد مشکل از چی هست؟؟

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mediawiki
01-21-2016, 09:33 AM
سلام
از xampp استفاده می کنید؟

علیرضا
01-21-2016, 10:37 AM
سلام

برای ویرایش فایل ها از notepad++ استفاده کنید.

یا علی

mobarezmahdy
01-21-2016, 12:36 PM
نه اصلا نمیدونم چی هست ..:)

mobarezmahdy
01-21-2016, 12:43 PM
سلام

برای ویرایش فایل ها از notepad++ استفاده کنید.

یا علی

دوست عزیز استفاده کردم بازم نشد... مشکل چیه ؟

mediawiki
01-21-2016, 12:47 PM
جواب پرسش بنده را نمی دهید؟ :bc:

mobarezmahdy
01-21-2016, 12:52 PM
جواب پرسش بنده را نمی دهید؟ :bc:

گفتم که نه نمیدونم چی هست...تازه واردم کلا:)

mediawiki
01-21-2016, 12:57 PM
شما ابتدا نرم افزار XAMPP از اینجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) دانلود و نصب کنید (در حین نصب آنتی ویروس خودتان را غیر فعال کنید تا برای تنظیم فایروال دچار مشکل نشود).
پس از نصب نرم افزار دوباره پیغام تا راه اندازی جوملا با هم پیش برویم دهید. :cool:

mobarezmahdy
01-21-2016, 01:00 PM
شما ابتدا نرم افزار XAMPP از اینجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) دانلود و نصب کنید (در حین نصب آنتی ویروس خودتان را غیر فعال کنید تا برای تنظیم فایروال دچار مشکل نشود).
پس از نصب نرم افزار دوباره پیغام تا راه اندازی جوملا با هم پیش برویم دهید. :cool:
یا ابرفرض 100 مگ هست که ... راه دیگه ای نداره؟؟
اگه نداره باید فشفشه فعال کنم...:wink:

mediawiki
01-21-2016, 01:05 PM
سرعت عمل در پاسخگویی خودتان را بالا ببرید تا در عرض نیم ساعت تموم کنیم :wink:
سریع هر جوری که می خواهید XAMPP را دانلود کنید.

mobarezmahdy
01-21-2016, 01:07 PM
سرعت عمل در پاسخگویی خودتان را بالا ببرید تا در عرض نیم ساعت تموم کنیم :wink:
سریع هر جوری که می خواهید XAMPP را دانلود کنید.

مگه نباید اینا رو خود wampserver به صورت پیش فرض نصب بکنه ؟؟

mediawiki
01-21-2016, 01:09 PM
بله شما از wampserver استفاده می کنید، مشکلی نیست، خوب شما باید آپاچی را فعال کنید.

mobarezmahdy
01-21-2016, 01:11 PM
بله شما از wampserver استفاده می کنید، مشکلی نیست، خوب شما باید آپاچی را فعال کنید.
یعنی اونو نمیخواد دانلود کنم؟؟

mobarezmahdy
01-21-2016, 01:15 PM
ای خدا خیرت بده اومد بالا .... کاش زود تر گفته بودی یه 38 مگی رفت تو پاچم ... خخخخ:wink:

خب بریم ادامش

mobarezmahdy
01-21-2016, 01:18 PM

رفتی داداش؟؟

mediawiki
01-21-2016, 01:19 PM
یک خلاصه از داستان سایت ها برای شما می گم، خوب گوش کنید:
برای اینکه شما یک سایت بر پا کتید نیاز به سه چیز دارید دامنه و فضای میزبانی (سرور) و آی پی دارید. خب اگر شما یک دامنه بخرید چطور اون رو نمایش بدهیم، باید یک دامنه را به یک سرور متصل کنید. خب حالا من این کار رو کردم سرور این وسط چه کار می کنه؟ سرور در واقع یک میزبان است و توسط وب سرور کار می کند. پس سرور می شود کامپیوتر شما و وب سرور (که رایج ترین اون آپاچی هست) همون نرم افزارهای wampserver یا XAMPP در کامپیوتر شما راه اندازی می کنند. الیته این نرم افزارها PHP و MySQL رو نصب می کنند، همچنین XAMPP چیزهای دیگه رو نصب می کنه که فعلاً کاری نداریم.
حالا شما وقتی wampserver توی تنظیمات این نرم افزار باید Apache و MySQL رو روشن کنید (PHP در صورت نصب با شروع به کار آپاچی به طور اتوماتیک کار می کند) . پس باید برید به تنظیمات wampserver و این دو مورد را روشن کنید.

mediawiki
01-21-2016, 01:24 PM
حالا اگر 38 مگ رو دانلود کردی همه‌اش رو دانلود کن، چون به نظر من xampp بهتره !

mediawiki
01-21-2016, 01:31 PM
خب من ادامه اش رو براتون میگم تا جا نیفتیم
حالا که شما سرور خودتون را مهیا کردید باید یک دامنه وصل کنید، حالا از خودتون می پرسید که دامنه از کجا بیارم؟ دامنه نیاز ندارید Localhost همون دامنه شما هست و 127.0.01 آپی شما هست که خیلی درباره اش صحبت نکردیم. من میگم XAMPP برای شما که تازه کار هستید بهتره اینجا معلوم میشه، ببینم XAMPP رو دانلود کردید یا نه؟ برید دانلود کنید تا توی این قسمت های که شما آشنایی ندارید سردرگم نشید.

mediawiki
01-21-2016, 01:36 PM
نسیمی از سوی یاران نرسید.:bc:

mersad
01-21-2016, 01:49 PM
سلام دوستان..
پیشاپیش از کمکتون ممنونم ..
localhost رو در مرورگر وارد میکنم اما نمیاد بالا .. فایل index.php رو هم اصلاح کردم اما بازم نمیاد مشکل از چی هست؟؟

دروود

قالب رو از کجا دریافت کردید ؟

به نظر میاد قالب کد شده هست ! و بر اساس دومین بالا بیاد !

از چه نرم افزار شبیه سازی استفاده میکنید ؟

مراحل کار تا این جا که پیش رفتید رو توضیح بدید !

در پناه ایزد

mobarezmahdy
01-21-2016, 02:54 PM
نسیمی از سوی یاران نرسید.:bc:

ببخشید داداش چند بار اومدم دیدم جواب ندادید منم رفتم یه چنت از کارامو ردیف کنم ...
اینا که گفتید رو تا حد زیادی میدونم .. هاستم رو از xzn.ir گرفته 20 گیگ رایگان ... چنتا دامین هم فعال کردم ....
الان یه حس بدی بهم دست داده که احساس میکنم باید جوملا رو روی هاستم نصب میکردم ..چون الان روی سیستم خودم نصبه ... مگه نباید اطلاعات روی سرور ذخیره بشه ؟؟؟
پس الان جوملا که نصب کردم چه فایده ای داره؟؟

mobarezmahdy
01-21-2016, 02:55 PM
دروود

قالب رو از کجا دریافت کردید ؟

به نظر میاد قالب کد شده هست ! و بر اساس دومین بالا بیاد !

از چه نرم افزار شبیه سازی استفاده میکنید ؟

مراحل کار تا این جا که پیش رفتید رو توضیح بدید !

در پناه ایزد

کدوم قالب ؟؟
من از wampserver استفاده میکنم ...
خدا رو شکر به کمک دوستمون مشکل حل شد ...

mediawiki
01-21-2016, 04:16 PM
نصب جوملا روی localhost جنبه راه اندازی محیط توسعه و آزمایشی دارد.
انتقال اطلاعات از Localhost از طریق خروجی گرفتن از دیتابیس (Export کردن دیتابیس) در لوکال و درون ریزی کردن (Import کردن دیتابیس) آن به MySQL سرور سایت خودتان از طریق phpmyadmin و انتقال فایل های از طریق FTP یا SFTP به هاست وجود دارد.
ضمناً توصیه می کنم یک هاست تجاری خریداری کنید چون مشکلات زیادی در هاست‌های رایگان وجود دارد. (به قول معرف هیچ کس بی خودی عاشق چشم و ابروی کسی نیست حتی من :slap:) من چیه بنده!)

mobarezmahdy
01-22-2016, 07:06 AM
انتقال اطلاعات از Localhost از طریق خروجی گرفتن از دیتابیس (Export کردن دیتابیس) در لوکال و درون ریزی کردن (Import کردن دیتابیس) آن به MySQL سرور سایت خودتان از طریق phpmyadmin و انتقال فایل های از طریق FTP یا SFTP به هاست وجود دارد.
ضمناً توصیه می کنم یک هاست تجاری خریداری کنید چون مشکلات زیادی در هاست‌های رایگان وجود دارد. (به قول معرف هیچ کس بی خودی عاشق چشم و ابروی کسی نیست حتی من :slap:) من چیه بنده!)

حالا هنوز زوده بخوام هاست بخرم ...فعلا باید یاید یاد بگیرم و با همین رایگان ها کار کنم ... بعد که یه خورده راه افتادم امید خدا یه هاست میخرم ...بنده...
کاش یه شماره ای چیزی داشتم ازتون که میتونستیم با هم ارتباط داشته باشیم ....اینجوری خیلی سخته ... الان سوال میپرسم فردا باید بیام جوابشو ببینم..

hamidy
01-22-2016, 08:08 AM
حالا هنوز زوده بخوام هاست بخرم ...فعلا باید یاید یاد بگیرم و با همین رایگان ها کار کنم ... بعد که یه خورده راه افتادم امید خدا یه هاست میخرم ...بنده...
کاش یه شماره ای چیزی داشتم ازتون که میتونستیم با هم ارتباط داشته باشیم ....اینجوری خیلی سخته ... الان سوال میپرسم فردا باید بیام جوابشو ببینم..

سلام

اگر مشکلتون حل شده توضیحاتی ارايه بدید.
در غیر اینصورت از درج پست هایی که از موضوع اصلی دور میشیم خودداری کنید.

موفق باشید

mobarezmahdy
01-22-2016, 11:22 AM
حالا چطور باید این کارو انجام بدم ؟؟
الان میخوام سایتی رو که طراحی کردم انتقال بدم روی هاستم..

hamidy
01-22-2016, 03:07 PM
حالا چطور باید این کارو انجام بدم ؟؟
الان میخوام سایتی رو که طراحی کردم انتقال بدم روی هاستم..

سلام

آموزش: انتقال سایت جوملایی، تهیه پشتیبان و وارد کردن دیتابیس (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84_%D8%B3%D8%A7%DB %8C%D8%AA_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7%DB%8C%DB% 8C%D8%8C_%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87_%D9%BE%D8%B4%D8% AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86_%D9%88_%D9%88%D8%A7%D8% B1%D8%AF_%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86_%D8%AF%DB%8C%D8% AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3)

موفق باشید

mediawiki
01-22-2016, 03:14 PM
بله، آموزشی که جناب حمیدی برای شما قرار دادند، مناسب و کافی است. :cool:

mobarezmahdy
01-24-2016, 10:44 AM
سلام

آموزش: انتقال سایت جوملایی، تهیه پشتیبان و وارد کردن دیتابیس (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84_%D8%B3%D8%A7%DB %8C%D8%AA_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7%DB%8C%DB% 8C%D8%8C_%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87_%D9%BE%D8%B4%D8% AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86_%D9%88_%D9%88%D8%A7%D8% B1%D8%AF_%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86_%D8%AF%DB%8C%D8% AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3)

موفق باشید
ممنونم از آموزشتون
ولی برای من که بار اولمه همینم یه خورده سنگینه .. متوجه نمیشم
اول این که دیتابیس مربوطه رو بسازید یعنی چی ؟/ باید چطوری بسازم ؟؟؟
اصلا باید کجا بسازم ؟؟ توی هاست ؟

دوم زمانی که ایمپورت میکنم با هر دو فرمتش این میاد(توی سیستم خودم روی wampserver کلیک میکنم و phpmyadmin رو باز میکنم نه توی هاست)

توی هاست هم ایمپورت کردم اینو میگه:

کاملا گیج و سر در گم هستم ...ممنونم که کمکم میکنید

mediawiki
01-24-2016, 11:15 AM
سلام دوست خوبم
شما یک موضوع جدید با عنوان درست کردن یک دیتابیس در phpmyadmin درست کنید تا پاسخ را جداگانه بدهم و این بخش را پایان دهیم.