توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل آپدیت و صفحه سفید بخش ادمین
قلندری
01-26-2016, 04:43 AM
با سلام بنده یه سایتی دارم به مشکل خورد خواستم آپدیت کنم قالبش به هم خورد و صفحه ادمینشم دیگه بالا نمیاد و صفحه سفید میاد دستی هم از سی پنل فایلو کپی کردم ولی نشده راهنمایی میکنید باید چیکار کنم
mediawiki
01-26-2016, 07:01 AM
به امید خدا مشکل شما حل خواهد شد، مطابق با راهنمایی زیر عمل نمایید.
به پوشه اصلی سایت خودتان بروید و فایل configuration.php را با استفاده از ویرایشگر متنی چون notepad++ باز کنید (از notpad ویندوز استفاده نکنید):
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در فایل مذکور عبارت error reporting را پیدا کنید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
عبارت مقابل error reporting در حالت معمولی "default" است که باید شما آنرا به maximum تغییر بدهید.
حالا آدرس سایت خودتان را برای ما ارسال کنید، تا بررسی کنیم! :cool:
علیرضا
01-26-2016, 02:18 PM
سلام
بخش ادمین صفحه سفید دارید یا بخش کاربری؟
یا علی
فرافن
01-27-2016, 07:45 AM
سلام اگه امکان داره براتون راه حل مساله پیش اومدهبرا سایت من و میگین
با تشکر
mediawiki
01-27-2016, 11:50 AM
مشکل شما حل خواهد شد.
به منوی سیستم > تنظمیمات کلی سایت > سرور > گزاش خطا را روی گزینه حداکثر قرار دهید، سپس ما را مطلع کنید.
afshin5
02-10-2016, 09:09 AM
اقا متوجه شدم !!!! مشکل از قالب بود . عوض کردم درست شد .
سپاسگذارمmediawiki
mediawiki
02-10-2016, 09:12 AM
موفق باشید. :coool:
mersad
02-12-2016, 10:02 AM
دروود
دوستان برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید و لطفا پست اضافه نکنید
در پناه ایزد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.