ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال در مورد قالب؟

phantom7
05-04-2007, 06:43 AM
با عرض سلام و درود به همه دوستان

1- من قبلا هم گفته بودم که وقتی قالب 247shock_blue_452 رو نصب می کنم فونت صفحه اول بهم می ریزه . اون کاری که آقای فیروزمندان تو FAQ گفتند انجاک دادم و لی مشکل اینجاست که فایل index.php رو با DreamWearver باز کردم ولی داخلش فقط یه سری نوشته ی بهم ریخته دیده می شه ! درصورتی که توی بعضی از قالبهای دیگه الا این که نگاه کردم اون کدی که گفته بودند وجود داشت .

2 - سوال بعدی این هست که چطور می تونم لینکهای مونی صفحه اول را که به صورت : "چپ به راست هست" رو به صورت فارسی یا "راست به چپ در آرم"

3- با لای قالب ، سمت راست ، همانطور که تو عکس ضمیمه مشخص کردم نوشته شده d F Y از کجا می تونم پاک یا ادیتش کنم ؟

4- ظاهرا فوتر سایت رو باید از توی فایل index.php قالب ادیت کرد . ولی حالا که ایندکس اینجوری نشون داده می شه چطور اینکار روبکنم ؟ البته اگه درست گفته باشم!

لطفا مرا راهنمایی بفرمائید . خیلی ممنون و متشکر هستم .

mhadaily
05-04-2007, 06:47 AM
سلام دوست عزیز

1- utf-8 بکنید و دوباره مطالب بهم ریخته رو به فارسی بنویسید .

2- در فایل css قالب در این مورد جستجو یادتون نره !!!

3- این کد درون قالب شما ست فایل Index.php و باید کد مربوط سازگار با مامبو فارسی رو جایگزین کنید جستجو!!!!!!!!!!!!

4- فوتر سایت درون فولدر Include فایلی به نام footer هست

دوست همه جواب همه ی سوال های شما قبلا گفته شده لطفا وقت بگذارید و جستجو کنید .

یاعلی

phantom7
05-04-2007, 06:47 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

phantom7
05-04-2007, 06:52 AM
سلام دوست عزیز

1- utf-8 بکنید و دوباره مطالب بهم ریخته رو به فارسی بنویسید .

2- در فایل css قالب در این مورد جستجو یادتون نره !!!

3- این کد درون قالب شما ست فایل Index.php و باید کد مربوط سازگار با مامبو فارسی رو جایگزین کنید جستجو!!!!!!!!!!!!

4- فوتر سایت درون فولدر Include فایلی به نام footer هست

دوست همه جواب همه ی سوال های شما قبلا گفته شده لطفا وقت بگذارید و جستجو کنید .

یاعلی

مرسی . ولی فایل Index.php هیچ کدی درونش نداره!! فقط همچین چیزایی توشه :W64kor2JS82PVshPGHKwmmEO+B5XKmQGIpgzP6ePfTQDpvzU4 rIi+VIae این یک تیکه از محتویات ایندکس بود . ممنون از را هنماییتون . الان چیکار کنم؟

mhadaily
05-04-2007, 06:54 AM
دوست من

فایل اندیکس رو برامون بزار همین جا تا بررسی بشه

در ضمن موارد دیگر رو جستجو کنید !!!

یاعلی

sorry4uboth
05-04-2007, 07:07 AM
اون فایل کد شدست.

در اینترنت جستجو کنید

phantom7
05-04-2007, 12:06 PM
بفرمایین این کل قالب :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mhadaily
05-04-2007, 03:34 PM
این فایل کد شدست

بببنید این بدرد شما می خوره برای

یاعلی

phantom7
05-05-2007, 06:38 AM
مرسی آقا مجید ، منظورتون اینه که این قالب باید Decode بشه ؟ اگه بشه اونقت وقتی روسایت نصب کنم ایرادی پیدا نمی کنه ؟ این لینکی که دادین رو چطور باید استفاده کنم ؟ زیاد چیزی ازش متوجه نشدم .

یا حق

phantom7
05-05-2007, 08:51 AM
من چندتا از دکودر ها پیدا کردم هیچ کدومش درست کار نمی کرد . چی کار بکنم حالا ؟

radmehr
05-05-2007, 08:59 AM
شما تو اینترنت دنبال همین قالب 247shock_blue_452 بگردید پیداش میکنید و میتونید از فایل index.php اون استفاده کنید