PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : باز نشدن قسمت مدیریت بعد از گذاشتن پسورد بر روی آن

reza_pa48
01-30-2016, 03:47 PM
سلام
من بر روی فولدر administrator رمز گذاشته ام. الان آدرس مدیریت رو که میزنم ارور 404 می ده. چرا؟

mediawiki
01-30-2016, 04:00 PM
مطمئن باشید، هیچکس سایت شما را هک نخواهد کرد،
پیشنهاد من پلاگین دو عامل احراز هویت - احراز هویت گوگل در هسته جوملا هست. این پلاگین در حالت پیش فرض غیر فعال هست همچنین به کاربران اجازه می دهد که از دو عامل احراز هویت یکی احراز هویت گوگل و دیگری سازگاری مدت زمان با درخواست رمز عبور استفاده کند. برای استفاده از دو عامل احراز هویت اطلاعات کاربر را ویرایش کرده و دو عامل احراز هویت را فعال کنید.
ضمناً به علت پیکربندی نادرست فایل .htaccess در روت و پوشه administrator این اتفاق می افتد.
:cool:

علیرضا
01-30-2016, 04:40 PM
سلام

مطمئن باشید، هیچکس سایت شما را هک نخواهد کرد،
پیشنهاد من پلاگین دو عامل احراز هویت - احراز هویت گوگل در هسته جوملا هست. این پلاگین در حالت پیش فرض غیر فعال هست همچنین به کاربران اجازه می دهد که از دو عامل احراز هویت یکی احراز هویت گوگل و دیگری سازگاری مدت زمان با درخواست رمز عبور استفاده کند. برای استفاده از دو عامل احراز هویت اطلاعات کاربر را ویرایش کرده و دو عامل احراز هویت را فعال کنید.
:cool:
این یعنی چی؟ چه ارتباطی به سئوال داره؟
پس این همه حمله به سایت های ما توسط فضایی ها میشه؟

فایل htaccess رو باز کنید،
ببنید، دقیقا بین این خط

RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/index\.php
و این خط

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
این کد هست یا نه، اگر نیست اضافه کنید:

RewriteCond %{REQUEST_URI} /component/|(/[^.]*|\.(php|html?|feed|pdf|vcf|raw))$ [NC]

یا علی

mediawiki
01-30-2016, 04:46 PM
بنده هم عرض کردم که به علت پیکربندی نادرست فایل .htaccess در روت و پوشه administrator این اتفاق می افتد.

علیرضا
01-30-2016, 04:51 PM
بنده هم عرض کردم که به علت پیکربندی نادرست فایل .htaccess در روت و پوشه administrator این اتفاق می افتد.
سلام

بنده هم اون قسمت از پاسخ شما رو نقل قول نکردم! ;)

یا علی

mediawiki
01-30-2016, 04:53 PM
خیلی ممنون.

reza_pa48
01-30-2016, 05:05 PM
سلام

این یعنی چی؟ چه ارتباطی به سئوال داره؟
پس این همه حمله به سایت های ما توسط فضایی ها میشه؟

فایل htaccess رو باز کنید،
ببنید، دقیقا بین این خط

RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/index\.php
و این خط

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
این کد هست یا نه، اگر نیست اضافه کنید:

RewriteCond %{REQUEST_URI} /component/|(/[^.]*|\.(php|html?|feed|pdf|vcf|raw))$ [NC]

یا علی
این تغییر رو دادم. الان سایت هم بالا نمیاد
حتی نمیشه رفت به سی پانل

mediawiki
01-30-2016, 05:14 PM
از مدیریت هاستینگ خودتان درخواست پشتیبانی کنید تا راه دسترسی به کنترل پنل را برای شما حل کنند، ضمناً من عرض کردم این کار مناسب نیست؛ ولی در عین حال غیر ممکن نیست.
همچنین پیشاپیش تبریک ما برای کسب مدال کاربر پیشرفته پذیرا باشید. :coool:

علیرضا
01-30-2016, 05:27 PM
این تغییر رو دادم. الان سایت هم بالا نمیاد
حتی نمیشه رفت به سی پانل
سلام

htaccess یک موضوع سطح پایین تر از Cpanel هست و هر بلایی سرش بیارید، مانع باز شدن Cpanel نمی شه. به عبارت دیگه، وقتی ویندوز شما بالا نمیاد، نمی تونید بگید چرا Word من باز نمی شه!

یا علی

mediawiki
01-30-2016, 05:31 PM
بله حق با علیرضا جان هست، توجه داشته باشید، مشکل از آنجایی است که شما پورت کنترل پنل خودتان را روی دامنه خودتان باز می کنید، ولی اگر اطلاعات کافی از مشخصات سرور داشته باشید می توانید پورت مورد نظر روی آی پی سرور باز کنید و به کنترل پنل بروید با همان نام کاریری و کلمه عبور، پس شما احتیاج به اطلاعات سرور خودتان دارید، البته شاید گاهی اوقات ... .

reza_pa48
01-30-2016, 05:37 PM
سلام

htaccess یک موضوع سطح پایین تر از Cpanel هست و هر بلایی سرش بیارید، مانع باز شدن Cpanel نمی شه. به عبارت دیگه، وقتی ویندوز شما بالا نمیاد، نمی تونید بگید چرا Word من باز نمی شه!

یا علی
بفرمایید . اینم لینک

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mediawiki
01-30-2016, 05:39 PM
بدون مشکل برای من باز شد، منظورتان چیست!

reza_pa48
01-30-2016, 05:41 PM
یعنی قسمت خواستن پسورد سی پانل اومد؟

علیرضا
01-30-2016, 05:54 PM
بفرمایید . اینم لینک

سلام

بدون مشکل باز شد. به احتمال زیاد شما از طرف سرور ban شده اید.

یا علی

mediawiki
01-30-2016, 05:59 PM
با آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> امتحان کنید!

علیرضا
01-30-2016, 06:02 PM
با آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> امتحان کنید!
سلام

این دوستمون توسط سرورش بن شده، شما چرا آی پی می فرستی؟؟

یا علی

reza_pa48
01-30-2016, 06:04 PM
با آنتی باز کردم. ریستارت کردم بدون اونم باز کرد.

علیرضا
01-30-2016, 06:07 PM
عرض شد که سرور آی پی شما رو بن کرده بود.

آیا با تغییر htaccess مشکل شما حل شد؟

reza_pa48
01-30-2016, 06:07 PM
مشکل حل شد. فقط نمیدونم چرا چند دقیقه همه چی قطع بود

reza_pa48
01-30-2016, 06:14 PM
الان هم سایت باز میشه، هم سی پنل وهم مدیریتی که روی فولدرش پسورد گذاشته بودم.
دلیل این قطعی 15 دقیقه ای بنظرتان چی بود؟؟ آیا بن از طرف سرور بود؟ در این حالت با ریستارت کامپیوتر که آیپی عوض نیمشه.؟

علیرضا
01-30-2016, 07:09 PM
سلام

دوست عزیز، سرور شما رو بن کرده، اینکه چرا، از مدیر سرور بپرسید.
مهم اینه که مشکل شما با اون کد در htaccess حل شده.

یا علی