توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در قالب های نصب شده (بسته های نصبی )
مهندسی
02-13-2016, 06:17 PM
با سلام .چند تا از بسته های نصبی را دانلود کردم و متاسفانه بعد از نصب بر روی لوکال قالب کامل نصب شده ولی بر روی سایت علاوه بر متن های نمونه چندین لاین کد های ارور هم نمایش داده میشود .
خواهشمندم راهنمایی کنید و علاوه بر اون باعث شوید از این بسته های نصبی دوستان دیگر هم استفاده کنند .ادرس بسته نصبی را می گذارم .
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
hamidy
02-14-2016, 04:55 AM
سلام
نمایش خطاها رو در برنامه مورد استفاده خاموش کنید.
آموزش در دانشنامه جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) وجود داره
موفق باشید
زهراش
05-18-2016, 02:24 PM
سلام
نمایش خطاها رو در برنامه مورد استفاده خاموش کنید.
آموزش در دانشنامه جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) وجود داره
موفق باشید
مدیریت محترم من هم دقیقا همین مشکل رو دارم و حتی فایل اصلی جوملا فارسی رو که از سایت دانلود کردم باز هم ارور مشاهده میکنم و در صفحه انتخاب نام باقی میمونه خواهشا راهنمایی بفرمایید پروژه دانشجویی هستش و هنوز در مرحله نصب جوملا مشکل دارم
مهدی.
06-08-2016, 10:27 PM
مدیریت محترم من هم دقیقا همین مشکل رو دارم و حتی فایل اصلی جوملا فارسی رو که از سایت دانلود کردم باز هم ارور مشاهده میکنم و در صفحه انتخاب نام باقی میمونه خواهشا راهنمایی بفرمایید پروژه دانشجویی هستش و هنوز در مرحله نصب جوملا مشکل دارم
سلام
مشکلتون اگر حل نشده هنوز بهتره که یک تاپیک جدید بزنید و بحث رو از آنجا شروع کنید!
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.