PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر دایرکتوری مامبو

arianads.com
05-05-2007, 08:25 AM
سلام
من می خوام دایرکتوری اصلی مامبو رو تغییر بدم یعنی می خوام به جای اینکه با آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> وارد سایت بشه با آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> این اتفاق پیش بیاد. می خوام بدونم چه طوری می تونم این کار رو بکنم.

روی کامپیوترم امتحان کردم شد اما روی هاستم نه!

لطفا راهنمایی کنید.

radmehr
05-05-2007, 09:05 AM
شما همه ی فایلهای مامبو رو انتقال بدید به اون پوشه ای که میخواین مامبو اون تو باشه
بع فایل configuration.php رو باز کنید و آدرس ها رو با توجه به پوشه جدید تغییر بدید
همین!

تو انجمن هم چند بار این موضوع مطرح شده
لطفا ابتدا SEARCH کنید!

hossein.shokrzadeh
05-08-2007, 03:00 PM
البته با اجازه آقا محمد يه نكته: يادت نره subdomain بسازي ;)

arianads.com
05-14-2007, 07:14 AM
آخه من همه ی این کارها رو کردم
اما مشکل اینجاست که قالبها رو دیگه نمی شناسه و و میزنه مثلا قالب آرین یافت نشد.
اینو چیکار کنم
می دونم که باید سرچ کنم و این کار رو کردم اما به نتیجه ای نرسیدم.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

firoozmandan
05-14-2007, 07:18 AM
یوزر و پسورد سایت رو به صورت خصوصی ارسال کنید چک میکنم و نتیجه رو اینجا مینویسم

یاعلی

firoozmandan
05-14-2007, 02:06 PM
و اما مشکل شما :

فایل قالبها رو به صورت کامل کپی نکردید
به عنوان مثال قالب Arian درست لود نمیشه . علتش اینه که تصاویر اون درست کپی نشدند . مثلا <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اصلا وجود خارجی نداره !

شما 2 قالب پیشفرض مامبو رو تست کنید بدون مشکل کار میکنه ...

و اما بزرگترین مشکل سرور شما :
SAFE MODE = ON

که باید OFF باشه

یا علی