PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : dupilcate content

zero-one
02-14-2016, 08:26 AM
دوستان گرامی٬سلام

من داشتم وبمسترم رو چک میکردم دیدم کلی duplicate content دارم که ناشی از برچسب ها و کامپوننت k2 ٬مطالب مرتبط و ...

خلاصه برای یه مطلب url های متفاوتی وجود داره سایتم جوملا ۲.۵ مدت زمان زیادی هم ازش میگذره

حالا چطور این مشکل رو بر طرف کنم ؟

mediawiki
02-14-2016, 10:02 AM
حذف URL های نامناسب از طریق کنسول وب مستر گوگل و تنطیم درست فایل robots.txt برای جلوگیری از ایندکس (فهرست) کردن نتایج نادرست توسط گوگل. :coool:

mersad
02-14-2016, 10:23 AM
دروود

مطالعه کنید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در پناه ایزد

zero-one
02-15-2016, 07:10 AM
سلام ممنون از لینک هایی که گذاشتین٬
لینک های بالا رو بررسی کردم راهکار های متفاوتی گفته شده اما اینکه من الان از کدوم باید استفاده کنم؟
به طور مثال اونجا هایی که بر چسب ها ایجاد مشکل کردن حذفشون کنم یا از ریدایرکت ۳۰۱ یا از کنونیکال استفاده کنم با توجه به اینکه سایتم ۲سالی هست که کار میکنه !!!
یا جاهایی که از یه ماژول استفاده کردم مجموعه ای که تو منو داشتم به ماژول هم دادم ایجاد url های متفاوت میکنه!
ممنون میشم بیش تر راهنماییم کنید.

mersad
02-15-2016, 08:46 AM
هر کدوم که خودتون راحت تر هستید استفاده کنید

اما من به شخصه مواردی که در سایت joomlaseo گفته شده رو بیشتر قبول دارم

در پناه ایزد