ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارسال مطالب به سایت

nimrokh
05-06-2007, 12:30 PM
با سلام به مدیر و همه کاربران
یه سوال داشتم من چطوری میتونم به سایتم مطالب ارسال کنم که توش عکس و فایل و لینک و ... باشه
و یه جمله رو بزرگ و کوچک کنم و رنگش رو تغییر بدم اگه ممکنه یه راهنمایی بکنید و اگه لینکی هست که کل آموزش مدیریت مطالب رو داره برام بگین
و یه سوال دیگه وقتی کسی عضو میشه براش ایمیل فعال کننده عضویت نمی فرسته و چطوری میتونم این ایمیل رو (مطالبش رو) تغییر بدم ;)
:-*
ممنونم منتظر هستم

در ضمن email:nim.rokh@yahoo.com
site:<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

firoozmandan
05-06-2007, 01:48 PM
سلام دوست عزیز

به جمع استفاده کنندگان مامبو خوش آمدید .
بهتره در ابتدا لینک زیر را با دقت مطالعه کنید :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
و سپس
آموزش های سایت : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اکثر مطالب در آموزش ها قرار داره . بعد از مطالعه اگر باز هم سوالی داشتید با توجه به قوانین انجمن : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
سوالتون رو مطرح کنید

یا علی

nimrokh
05-07-2007, 07:45 AM
سلام خدمت دوست عزیز
من اون های رو که گفتین قبلا هم خونده بودم و الن هم خوندم
اما نمیدونم اون تنظیماتی رو که در اینجا میگه :
(متن
TinyMCE نام ادیتوریست که مامبو از آن استفاده می کند.برای فعال کردن آن در مدیریت به این منو بروید: Mambots&gt;Site Mambots .انتخاب No WYSIWYG را غیر فعال و TinyMCE WYSIWYG Editor را فعال کنید.اگر با HTML آشنا هستید پیشنهاد میکنم حتما advanced را برای ادیتورTinyMCE فعال کنید. . . . . . . . .)
رو فعال کنم اگه میشه یه کم بیشتر منو راهنمایی کنید یا اگه میشه آموزش تصویری خیلی بهتره
باز هم ممنونم

radmehr
05-07-2007, 07:54 AM
تو نسخه های جدید نام ویرایشگر تبدیل شده به MostlyCE