PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف کامپوننت نصب شده از طریق cpanel

kameli65
05-03-2016, 11:20 AM
سلام. من در سایتم برای امکان دانلود فایل، کامپوننت phocaDownload را نصب و اجرا کردم. مشکلی هم نداشتم ولی برای لینک مطلب به فایل قابل دانلود دو ماژول دیگه فوکا دانلود رو هم نصب کردم.
ولی بعد از انجام این کار سایت و صفحه مدیریت سفید شد و دیگه بالا نیومد.
حالا دنبال حذف جداول و عیرغعال کردن ماژول و کامپوننت فوکا دانلود هستم تا دوباره سایتم بالا بیاد. لطفا بگید بدون دسترسی به مدیریت جوملا و فقط از طریق cpanel چطور میتونم ماژول و کامپوننت رو عیرفعال کنم.
من گزینه ای برای این مورد در filemaneger ندیدم. این درسته که بعد از غیرفعال کردن ماژول باید جدوال را هم drop کنم.

ممنونم.

1000nama.ir
05-06-2016, 05:27 AM
با اهدای سلام و ادب .

دوست عزیز به انجمن جوملا فارسی خوش امدید !

پیشنهاد میکنیم قبل از نصب هر افزونه ای در وب سایت حتما از وب سایت بک اپ تهیه کنید .

قبل از غیر فعال کردن و حذف هر افزونه ابتدا نمایش خطا را در جوملا فعال کنید که دلیل سفید شدن صفحه مشخص شود . برای فعال کردن نمایش خطا از طریق ذیل اقدام کنید :

برای فعال سازی Error در joomla ابتدا فایل Configuration.php را باز کرده و سپس مقدار error_reporting را برابر 1 قرار دهید.

و جهت عیرفعال کردن این امکان مقدار عبارت بالا را برابر 1- قرار دهید.

برای حذف کامپوننت فوق نیز میتوانید مراحل ذیل را انجام دهید :

PHPMyAdmin وارد بشید جداول مرتبط با افزونه با همون نام و پیشوند پرفیسک مشاهده میشه اما اینکه قابلیت غیر فعال کردن باشه رو من ندیدم اما می تونید اونجا جداول رو انتخاب کرده و با زدن گزینه Drop اونها رو حذف کنید

حتما قبل از انجام هر کاری از وب سایت خود بک اپ تهیه کنید .

موفق باشید .

mersad
05-07-2016, 01:02 PM
دروود

نمایش خطا رو فعال کنید ...

در پناه ایزد