PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل در نصب مامبو روي سرور ويندوز

shahla
05-06-2007, 06:39 PM
با سلام
من مشكلي در آپلود سايتم پيدا كردم و هر چه جستجو كردم نتوانستم جواب كاملي پيدا كنم لطفأ كمكم كنيد
من از سرور ويندوز و از plesk8 استفاده مي كنم . مامبو حرفه اي نسخه 4.6.1 را آپلود كردم در شاخه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
و پرميشن ها را هم تغيير دادم اما وقتي ميخواهم وارد سايت شوم از من آدرس ftp ميخواهد و وارد نمي شود .نمي دانم بايد چكار كنم
من دو سايت ديگر با سي پنل راه اندازي كردم ولي هيچ مشكلي نداشتم . اما در مورد plesk8 خيلي مبتدي هستم و اصلأ نمي دانم بايد چكار كنم
خواهش مي كنم راهنمايي كنيد .

abtin
05-06-2007, 06:45 PM
سلام .

هميشه سفارش شده مامبو روي سرور هاي لينوكسي بهتر كار ميكنه . به هر حال

شما مامبو رو نصب كردين ؟

آدرس سايتتون رو بدين لطفا .

shahla
05-06-2007, 07:41 PM
از توجه شما ممنون
آدرس سايت :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

radmehr
05-06-2007, 08:17 PM
روی روت سایتتون که پسورد گذاشتید !

shahla
05-06-2007, 09:13 PM
ببخشيد منظورتان كجاست و چطور مي توانم پسورد را پاك كنم

نوید
05-07-2007, 06:49 AM
یعنی وقتی میخواهیم وارد آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> بشیم درخواست رمزعبور میکنه

shahla
05-07-2007, 08:22 AM
با سلام

یعنی وقتی میخواهیم وارد آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> بشیم درخواست رمزعبور میکنه

حالا بايد در كدام قسمت بروم و رمز عبور را بردارم ؟
لطفأ راهنمايي كنيد

abtin
05-07-2007, 09:56 AM
اين تاپيك رو بخونين ..

طزيقه پسورد گذاشتن براي فولدر ها در كنترل پنل پلسك 8 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

نحوه گذاشتن پسورد در پلسك 8 رو آموزش داده .. همين مراحل رو برين و پسورد رو بردارين .