توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشاهده نشدن عكس در ادامه مطلب
mohsenpol
06-04-2016, 02:13 PM
با سلام سايت ما <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> هنگامي كه روي ادامه مطلب كليك مي كنيم عكس هايمان نشان داده نمي شود در صورتي كه در صفحه اصلي در تيتر نشان داده مي شود. لطفا كمك كنيد
مهدی.
06-05-2016, 05:31 AM
سلام
عکسهاتون رو با لینک اشتباه قرار دادید!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در این خبر بروید و مطلب را مشاهده کنید! عکسها را با پیوندی غلط قرار داده اید! برای قرار دادن تصویر از ویرایشگر اصلی جوملا استفاده کنید و مسیر را بصورت عادی و بدون وارد کردن از طریق کیبورد0 طی کنید.
موفق باشید
amirsam95
07-16-2016, 01:23 PM
سلام من در ادامه مطلبم عکسم نمیاره هرکاری میکنم مشکل کجاست
mm.mahmoodian
07-16-2016, 05:33 PM
سلام
دوست عزیز اولا خیلی جالبه که شما از وردپرس استفاده می کنید و سوالتون رو اینجا مطرح می کنید :)
دوما لینک زیر رو نگاه کنید داخل مطلب عکس هست
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
به طور کلی مطلب ها یک عکس دارن که توی صفحه های دیگه (مثل صفحه اول سایت) زیر/بالا عنوان مطلب نمایش داده میشه که این عکس ها داخل مطلب نمایش داده نمیشه
در حقیقت این عکس ها برای معرفی مطلب هستن.
برای دادن عکس هم همون طور که دوستمون گفتن از خود ویرایشگر استفاده کنید باید یه مورد اضافه کردن عکس داشته باشه
موفق باشید
مهدی.
07-17-2016, 09:02 PM
سلام من در ادامه مطلبم عکسم نمیاره هرکاری میکنم مشکل کجاست
سلام!
مشکل از خیلی جاها میتونه باشه!
شما در یک تاپیک مجزا مشکلت رو مطرح کن تا بررسی بشه!
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.