PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال نمایش تعدادی خطا در صفحه اول جوملا

jahromy
06-17-2016, 09:59 AM
با سلام
یک سایت با سیستم جوملا 2.5.4 دارم که تغییر یا تنظیم جدیدی روی آن اعمال نکردم ولی اکنون در صفحه اول خطاها زیر نمایش داده شده علت چیست و چطور مشکل را رفع کنم؟

Standards: Only variables should be assigned by reference in /public_html/templates/yougrids/yjsgcore/yjsg_core.php on line 26

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /public_html/templates/yougrids/yjsgcore/yjsg_stylesw.php on line 16

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /public_html/templates/yougrids/yjsgcore/yjsg_core.php on line 241

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /public_html/templates/yougrids/html/mod_menu/default.php on line 17

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in templates/yougrids/html/mod_menu/yjsg_modhelper.php on line 33

ادرس سایت: ariyafoam.com
باتشکر

مهدی.
06-17-2016, 11:01 AM
سلام

اینها موارد خیلی مهمی نیستند.

به مدیر سرورتون بگید که display_error رو خاموش کنه! مشکلتون برطرف میشه!

موفق باشید

jahromy
06-17-2016, 11:15 AM
سلام

اینها موارد خیلی مهمی نیستند.

به مدیر سرورتون بگید که display_error رو خاموش کنه! مشکلتون برطرف میشه!

موفق باشید

حتما مدیر سرور باید خاموش کنه؟
راهی یا دستوری مثلا برای hetacess هست که وارد کنم تا خاموش بشه؟

r.dehshahri
06-17-2016, 03:32 PM
دوست عزیز این خط رو توی فایل htaccess بزار

php_flag display_startup_errors off

jahromy
06-18-2016, 06:50 PM
دوست عزیز این خط رو توی فایل htaccess بزار

این گزینه را در hetacess پوشه اصلی جوملا اضافه کردم بازهم خطاها نمایش داده می شد!
احیانا جای خاصی باید قرار می دادم ممکنه راهنمایی فرمایید

jahromy
06-18-2016, 07:45 PM
برای غیر فعال کردن نمایش خطا یک فایل php.ini ایجاد کردم در مسیر یا مسیر های مورد نظر و سپس کد هی زیر را در آن قرار دادم
php_flag display_errors off
php_flag log_errors off
بازهم خطاها نمایش پیدا می کنند
این فایل hetacess و php.ini را در پوشه www گذاشتم که البته فایل و پوشه های جوملا هم در آن قرار دارد ولی مشکل حل نشد

مهدی.
06-18-2016, 08:32 PM
سرور شما جوری کانفیگ نشده که بتونید اینکار رو انجام بدید!

از مدیر سرور باید بخواهید این تغییر رو اعمال کنند! این یک موضوع امنیتی در سرورها هست و روشن بودن این پیغامها بصورت عمومی یک ریسک امنیتی محسوب میشه و مدیر سروری که این رو بصورت عمومی روشن میزاره مدیر سرور نیست! دلال هستش!

موفق باشید