توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب مامبو روی اترنت؟ دسترسی به مامبو از روی LAN
yaser1
05-07-2007, 09:14 PM
سلام
من میخوام مامبو رو روی اترنت نصب کنم. یعنی بشه در سازمان مورد نظرم کارمندان از روی LAN به اون دسترسی داشته باشن.
سرور هم دارم. البته یه سرور ویندوزی معمولی که خودم روش windows2003 Server نصب کرده ام. برای نصب مامبو چیکار باید بکنم؟ چه چیزای دیگه ای باید نصب کنم؟
ممنون
Siamak
05-08-2007, 03:25 AM
باید بر روی سرورتون یک امولاتور سرور نصب کنید.
ای کاش یک سرچ تو انجمن میزدید تا جواب رو پیدا میکردید!
آموزشهای لازم در بخش آموزشهای مامبولرن موجوده.
yaser1
05-08-2007, 05:55 AM
باید بر روی سرورتون یک امولاتور سرور نصب کنید.
سلام
سیامک جان من این کارو هم کرده بودم. appserv نصب کردم. حتی یکبار هم ومپ. نکته اینه که روی خود سرور مشکلی نیست و از آدرس localhost/mySite قابل دسترس است. ولی از روی سایر سیستم های روی شبکه نمی دونم باید چه آدرسی بدم. با فرض اینکه آی پی سرور 10.10.10.1 باشه، باید چه آدرسی بدم؟
هیچ کدام از این روشها هم جواب نداد
\\10.10.10.1\localhost\mySite
\\10.10.10.1\ mySite
radmehr
05-08-2007, 07:08 AM
اگر روی سرور آدرس مامبو ocalhost/mambo باشه از طریق کامپیوترهای دیگه باید بصورت
10.10.10.1/mambo
وارد کنید.
البته تو فایل configuration هم باید localhost ها رو به ip سرور تغییر بدید
sorry4uboth
05-08-2007, 10:16 AM
فقط یه نکته
در کلاینت ها باید حتما در انتهای آدرس یه / قرار داد یعنی اینطوری
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
perman
05-27-2007, 08:41 AM
دوست عزیز شما می توانید از سرور پارس نیز بدون اشکال و بسهولت اینکار رو انجام دهید.
تنها کافی سرور را از بخش نصب دانلود و نصب نمایید
آنگاه شما نام ورک گروپ سرور را به هر نامی که مورد نظر است تغیر دهید(مثلا: WS1) و در سایر کلاینتها کافی است بصورت زیر در ادرس بار تایپ نمایید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
سپس اینتر و نمایش مامبو
در صورت مشکل در تاپیک خود پارس سرور بیان نمایید تا مشکلتان را حل نماییم
با تشکر.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.