PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در تغییر کل هدر و بنر

amir_vulture
06-25-2016, 10:42 AM
با سلام
من قابل zt-dilo رو خریداری کردم و واسه مشتری ران کردم ولی حالا میگه که کل هدر و بنر یعنی تمامه عرض بنر و هدر رو بشه یک فایل گیف گذاشت و همچنین بجای اون سرچ هم بیاد پایینش
ولی از اونجایی که من بلد نیستم و پشتیبانی هم واسه سی اس اس نمیده من کارم گیر کرده
لطفا بگید چیکار کنم که تمام بنر رو بتونم گیف بدم
آدرس سایت موقت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

همچنین فایل توضیح در پیوست :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

همچنین اشتباها در قالبهای 3 هم ایجاد کردم مدیر اون رو پاک کنید و به این جواب بدید
با تشکر

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

amir_vulture
06-25-2016, 10:44 AM
فقط زودتر بگید تا در بیاد انیمیشن گیفی که بخوام بسازم طول و عرضش دربیاد

مهدی.
07-01-2016, 08:46 AM
سلام

برای اینکار نمیشه بصورت دقیق گفت چیکار باید بکنید!

در واقع باید یک نفر اینکار رو براتون انجام بده!

برای انجامش میتونید با من تماس بگیرید تا اول ببینم چقدر زمان میبره و بعد بهتون قیمت بدم!

موفق باشید

amir_vulture
10-13-2016, 09:30 PM
سلام لطفا این تاپیک را حذف نمایید
ممنون