ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسکرول خوردن خودکار به موقعیت مورد نظر مثل سایتهای one page

parsrayaneh
07-01-2016, 07:45 PM
اگر سایت های وان پیج دیده باشید (onepage) وقتی روی یک منو یا لینک کلیک میشه بدون رفرش شدن مجدد سایت اسکرول میخوره و میره تو همون موقعیت می ایسته.
میخواستم بدونم چطوری میتونم اینطوری کنم سایت جوملا نیست در ضمن من میخوام اسکرول افقی بخوره. باید چیکار کنم؟!
نمونه سایت وان پیج
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
فقط من میخوام عمودی اسکرول بخوره.
من افزونه OnePage Design نصب کردم ولی کار باهاشو بلد نیستم.
اگه امکانش هست از صفر تا 100 و بگید خیلی گیرش هستم
پیشاپیش ممنون

1000nama.ir
07-02-2016, 11:55 AM
با اهدای سلام و ادب .

دوست عزیز پیشنهاد میکنیم از قالب هایی که در این زمینه طراحی شده است استفاده کنید که بسیار حرفه ای میباشد :

نمونه این قالب را می توانید در لینک <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> مشاهده کنید .

موفق باشید .

parsrayaneh
07-02-2016, 02:27 PM
با اهدای سلام و ادب .

دوست عزیز پیشنهاد میکنیم از قالب هایی که در این زمینه طراحی شده است استفاده کنید که بسیار حرفه ای میباشد :

نمونه این قالب را می توانید در لینک <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> مشاهده کنید .

موفق باشید .

با تشکر از پاسخ شما
العان من از یه قالب دیگه ای استفاده میکنم و قرار قسمتی از قالب سایت و تک صفحه ای کنم. و امکان تغییر قالب وجود نداره
ممنون میشم کمک کنید تا بتونم این کارو انجام بدم
اتلبته یه قالب بود در آدرس
اگه برای جوملا این قالب را سراغ دارید لینک بدید ممنون میشم
با تشکر

parsrayaneh
07-03-2016, 04:53 AM
کسی نیست کمک کنه؟؟!!

پشتیبان سیستم
07-03-2016, 08:45 AM
سلام دوست عزیز
کلن ماژول ها و پلاگین هایی که موجود هست تو این زمینه یه اسم sticky توشون داره اما کار باهاشون سخته
می تونید از jquery هم استفاده کنید
نمونه شو من تو سایت که در امضاء هست برای خودم پیاده کردم
موفق باشید

parsrayaneh
07-03-2016, 10:55 AM
میشه یه قالب one page معرفی کنید که لوگو در وسط منو داشته باشه؟

پشتیبان سیستم
07-03-2016, 11:07 AM
یعنی چی متوجه نشدم دوست عزیز

parsrayaneh
07-03-2016, 12:27 PM
دمو قالب sportdigga رو ببینید

میخوام یه قالب one page که بشه بین منوهاش مثل دمو لوگو گذاشت و معرفی کنید

پشتیبان سیستم
07-04-2016, 07:34 AM
دوست عزیز
یکم خودتون تلاش کنید پیدا می کنید
موفق باشید

r.dehshahri
07-04-2016, 08:19 AM
بهترین راه اینه که از پلاگین Smooth Scroll جی کوئری استفاده کنی و به صورت یه فایل js به قالب اضافه کنی بعد برای هر منو یه سکشن تعریف کنی که با یه ID مشخص شده باشه مثلاً منوی درباره ما یه Section توی قالبت بساز بعد بهش این Id رو بده مثلاً #about
نمونه کد :

$(function() {
$('a[href*="#"]:not([href="#"])').click(function() {
if (location.pathname.replace(/^\//,'') == this.pathname.replace(/^\//,'') && location.hostname == this.hostname) {
var target = $(this.hash);
target = target.length ? target : $('[name=' + this.hash.slice(1) +']');
if (target.length) {
$('html, body').animate({
scrollTop: target.offset().top
}, 1000);
return false;
}
}
});
});

parsrayaneh
07-04-2016, 09:24 AM
یه دنیا ممنون بابت راهنمایی
متشکرم
خب اینکه به وسیله یه فایل به قالب اضافه کنم متوجه شدم
اینکه گفتید برای هر منو یک سکشن تعریف کنید یعنی چی، چجوری تو قالب سکشن بسازم و در چه فایلی اضافه کنم و در زیر چه کدی اضافه کنم؟
این کدی که گذاشتید و کجا باید قرار بدم؟
یکم کد نویسیم ضعیفه اگه توضیح بدید ممنون میشم

parsrayaneh
07-05-2016, 05:38 AM
دوستان میشه یکم بیشتر توضیح بدین کدهارو کجای قالب بذارم

پشتیبان سیستم
07-05-2016, 07:20 AM
سلام دوست عزیز
هر پلاگین jquery طریقه نصبش متفاوته ، که داخل خود اون پلاگین توضییح داده که چطور نصب کنید
شما اول بگرد پلاگین رو پیدا کن و بعد بر روی نصب کردن کار کن ( نوی گوگل سرچ کنی پر هستش )
یک چیزی رو فراموش نکن تا تلاش نکنی چیزی به دست نمی یاری
موفق باشی

parsrayaneh
07-05-2016, 08:25 AM
سلام دوست عزیز
هر پلاگین jquery طریقه نصبش متفاوته ، که داخل خود اون پلاگین توضییح داده که چطور نصب کنید
شما اول بگرد پلاگین رو پیدا کن و بعد بر روی نصب کردن کار کن ( نوی گوگل سرچ کنی پر هستش )
یک چیزی رو فراموش نکن تا تلاش نکنی چیزی به دست نمی یاری
موفق باشی

دوست من، شما پست منو نخوندین، من گفتم مشکل نصب پلاگین ندارم، بعدش پلاگین فوق یه فایل خست که باید بدون نصب به هاستت انتقال بدی و تو قالب فراخوانی کنی، و دیگه اینکه جمله شما صحیح که باید تلاش کنیم، ولی اینم در نظر بگیر که کسی که مهندس معماری میخونه بدون درسخوندن چند شبه جراح قلب نمیشه، اگه قراره که هرکی بخواد یه سایت معمولی برای خودش بزنه و بره چند دوره کلاس تخصصی ببینه نمیاد جوملا سایت طراحی کنه، من تلاش میکنم تا نیاز خودم و برطرف کنم، ولی دادن یه سری اطلاعات به یکی کت تخصص زیاد نداره، از طرف چیزی کم نمیکنه
بازم ممنون بابت پاسخ شما

مهدی.
07-12-2016, 05:59 PM
دوست من، شما پست منو نخوندین، من گفتم مشکل نصب پلاگین ندارم، بعدش پلاگین فوق یه فایل خست که باید بدون نصب به هاستت انتقال بدی و تو قالب فراخوانی کنی، و دیگه اینکه جمله شما صحیح که باید تلاش کنیم، ولی اینم در نظر بگیر که کسی که مهندس معماری میخونه بدون درسخوندن چند شبه جراح قلب نمیشه، اگه قراره که هرکی بخواد یه سایت معمولی برای خودش بزنه و بره چند دوره کلاس تخصصی ببینه نمیاد جوملا سایت طراحی کنه، من تلاش میکنم تا نیاز خودم و برطرف کنم، ولی دادن یه سری اطلاعات به یکی کت تخصص زیاد نداره، از طرف چیزی کم نمیکنه
بازم ممنون بابت پاسخ شما

سلام

مشکل شما برطرف شد نهایتاً یا نه؟

اگر نه یکبار خلاصه بگید چیکار میخواهید بکنید و توی کجای کار مونده؟ تا بهتون پاسخ بدم.

موفق باشید