توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپوننت cb
الهه ناز
07-26-2016, 08:15 AM
سلام.
من میخام وقتی کاربر به پروفایلش میره و ویرایش اطلاعات شخصی رو میزنه، تب تصویر نمایش داده نشه و فقط تب اطلاعات کاربر نمایش داده بشه. در واقع میخام کاربر نتونه از اینجا تصویری برا خودش قرار بده.
البته خودم تا یه جاهایی پیش رفتم و فقط تونستم باتن بروزرسانی و انصراف رو از تب تصویر بردارم.
الهه ناز
07-26-2016, 08:35 AM
و یه سوال دیگه :
وقتی کاربر لاگین میکنه، جمله " سلام فلانی " (سلام + نام کاربری)
منظورم از فلانی، نام کاربری اون شخصه که باهاش لاگین کرده.
حالا من میخام به جای نام کاربری، نام و نام خانوادگی اون شخص که موقع ثبت نام وارد کرده ، نمایش داده بشه (سلام + نام + نام خانوادگی)
نمیدونم منظورمو درست رسوندم یا نه؟ چون عکس و اسکرین شات نمیتونم بفرستم اینجا :(
الهه ناز
07-26-2016, 08:48 AM
سلام.
من میخام وقتی کاربر به پروفایلش میره و ویرایش اطلاعات شخصی رو میزنه، تب تصویر نمایش داده نشه و فقط تب اطلاعات کاربر نمایش داده بشه. در واقع میخام کاربر نتونه از اینجا تصویری برا خودش قرار بده.
البته خودم تا یه جاهایی پیش رفتم و فقط تونستم باتن بروزرسانی و انصراف رو از تب تصویر بردارم.
جواب این سوالمو خودم پیدا کردم . :laugh:اصلا نیازی نبود برم توی کدها. رفتم توی مدیریت فیلدها و فیلد آواتار رو انتخاب کردم. و زبانه اش رو روی انجمن گذاشتم. و من چون در سایتم انجمن ندارم، دیگه اون تب نمایش داده نمیشه
مهدی.
07-26-2016, 09:59 AM
سلام.
سلام
توی تنظیمات خود سی بی برای قسمتها میتونید تنظیم کنید و دسترسی رو برای مدیر قرار بدید یا بگید که در صفحه کاربری نمایش داده نشه. به ویرایش فیلدها برید!
موفق باشید
مهدی.
07-26-2016, 10:00 AM
و یه سوال دیگه :
وقتی کاربر لاگین میکنه، جمله " سلام فلانی " (سلام + نام کاربری)
منظورم از فلانی، نام کاربری اون شخصه که باهاش لاگین کرده.
حالا من میخام به جای نام کاربری، نام و نام خانوادگی اون شخص که موقع ثبت نام وارد کرده ، نمایش داده بشه (سلام + نام + نام خانوادگی)
نمیدونم منظورمو درست رسوندم یا نه؟ چون عکس و اسکرین شات نمیتونم بفرستم اینجا :(
سلام
برای این منظور وارد تنظیمات کامپوننت بشید و در قسمت نمایش نام کاربری اسم را انتخاب کنید تا پیام خوش آمد گویی بر اساس نام باشد!
موفق باشید
مهدی.
07-26-2016, 10:01 AM
ضمناً اگر روی ترجمه cb تمایل به همکاری دارید لطفاً به من پیغام بدید تا بهتون آموزش بدم و این کامپوننت رو ترجمه بیشتری ارائه کنیم در سایتش.
موفق باشید
الهه ناز
07-27-2016, 06:26 AM
سلام
برای این منظور وارد تنظیمات کامپوننت بشید و در قسمت نمایش نام کاربری اسم را انتخاب کنید تا پیام خوش آمد گویی بر اساس نام باشد!
موفق باشید
بسیار موچکر.همونی بود که میخواستم. مینویسه : صفحه مشخصات کاربری نام و نام خانوادگی.
ولی همچنان در منوی ورود cb که در همه صفحاتم هست، مینویسه : سلام + نام کاربری. اینو کجا باید تغییرش بدم که نام و نام خانوادگی بنویسه؟
عکس نمیتونم بذارم.وگرنه اسکرین شات میذاشتم :(
الهه ناز
07-27-2016, 06:31 AM
ضمناً اگر روی ترجمه cb تمایل به همکاری دارید لطفاً به من پیغام بدید تا بهتون آموزش بدم و این کامپوننت رو ترجمه بیشتری ارائه کنیم در سایتش.
موفق باشید
تمایل به همکاری دارم
مهدی.
07-27-2016, 03:49 PM
بسیار موچکر.همونی بود که میخواستم. مینویسه : صفحه مشخصات کاربری نام و نام خانوادگی.
ولی همچنان در منوی ورود cb که در همه صفحاتم هست، مینویسه : سلام + نام کاربری. اینو کجا باید تغییرش بدم که نام و نام خانوادگی بنویسه؟
عکس نمیتونم بذارم.وگرنه اسکرین شات میذاشتم :(
اینو باید در مدیریت ماژول لاگین تغییر بدید! وارد تنظیمات ماژول بشید و قسمت مربوطه رو تغییر بدید! پارامترهای ماژول هستند!
موفق باشید
مهدی.
07-27-2016, 03:50 PM
تمایل به همکاری دارم
لطفاً از طریق تلگرام به من پیغام بدید تا بهتون مراحل رو توضیح بدم و پنل مربوطه رو در اختیارتون قرار بدم تا بتونید ترجمه رو انجام بدید و یا اگر تلگرام ندارید به من از طریق ایمیل در این رابطه اعلام کنید تا از طریق ایمیل توضیح بدم خدمتتون.
موفق باشید
الهه ناز
07-31-2016, 05:01 AM
اینو باید در مدیریت ماژول لاگین تغییر بدید! وارد تنظیمات ماژول بشید و قسمت مربوطه رو تغییر بدید! پارامترهای ماژول هستند!
موفق باشید
من متوجه نشدم :( میشه واضح تر توضیح بدین؟
توی کامپوننت cb رفتم ، قسمت تنظیمات و مدیریت پلاگین هاشو چک کردم ولی چیزی پیدا نکردم.
توی ماژول لاگین cb هم رفتم ولی بازم پارامتری پیدا نکردم.
behnam_ak47
08-06-2016, 05:00 AM
Salam Lotfan ye nafar Link Download Cb Ro bzare Man Estefade konam .
aminomidvaar
08-06-2016, 07:22 AM
سلام دوست عزیز
لطفن یه تیکت حدید ایجاد نمایید
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.